Sabahtan Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine tarafından oyuncu Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz, 6 Aralık 2017'de Etiler'deki bir otelin lobisinde saldırıya uğradı. Yılmaz ve eşi, kendilerini darp ettiği bahis edilen kişilerle ilgili savcılığa kabahat duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da sanıklar Denizhan Vural, Erdal Gökçe ve Mazhar Algül hakkında hakaret, basit yaralama ve tehdit suçlarından ayrı ayrı 2 yıldan 5 yıl 6'şar aya değin hapis istemiyle dava açtı.

MÜTALAA AÇIKLANDI

Davaya ilişkin İstanbul 50. Asliye Canice Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanıklar katılmazken, müşteki Yılmaz çiftinin avukatı İbrahim Yurttepe duruşmada yer aldı. Mahkeme savcısı, üç sanık için mütalaasını açıkladı. Mütalaada, davalı Mazhar Algül'ün Hakan Yılmaz'a karşısında mahsus yaralama suçundan 4 aydan 1 yıla dek hapis ile cezalandırılması talep edildi. Davalı Erdal Gökçe'nin ise Hakan Yılmaz ve eşine karşısında hakaret ve tehdit suçlarından 2 yıl 9 aydan 7 yıl 4 aya değin hapsi istenirken, Denizhan Vural için bile bile yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından 3 sene 7 aydan 9 yıl 10 avuç içi kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.

'ÜST SINIRDAN CEZA İSTİYORUZ'

Hakan Yılmaz'ın avukatı Yurttepe, "İnsanların gözleri önünde müvekkilim ve eşine saldırmışlardır. Saldırıyı başlatan birey Denizhan Vural ve diğer sanıklar suça meyillilerdir. Bu yüzden üstteki sınırdan suç oluşturan verilmesini istek ediyoruz" ifadesini kullandı. Duruşma heyeti sanıkların mütalaaya aleyhinde savunma hazırlamaları için zaman vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hakan-yilmaz-ve-esine-saldiranlara-hapis-talebi-haberi-529098