Dışarıdan göründüğü gibi biri olmadığını açıklayan 41 yaşındaki usta, yaptığı işlerden nedeniyle insanların kendisini öbür tanıdığını söyledi. Hediye Çağlayan'ın YouTube programında konuşan Sezai, pesimist bir insan olduğunu da belirtirken, geçtiğimiz sene girdiği hapishane süreci hakkında da açıklamalarda bulundu.

İşte meşhur şarkıcının açıklamalarından öne çıkan kısımlar...

"15 YAŞIMDA İLK BESTEMİ YAPTIM"

"Müzik çocukluktan beri hayatımda vardı. Eskişehir'de büyüdüm. Annem öğretmen, babam da muhasebe uzmanıydı. Babam gitar da çalıyordu. Annem doğum günü hediyesi gitar almıştı. 14-15 yaşlarında birincil bestelerimi yapmaya başladım. Uyumayı çok severim. Yaptığım işten nedeniyle gece çalışıyorum. Gündüzleri uyuyorum. Kötü psikolojiyi atlatmak için uykuyu kullanıyorum. Pesimist bir insanım. Son dönemde keyfimi yerine getirmeye çalıştığım bir psikoloji içindeyim.

Ünlülüğe karşı bir insanım. Ülkemizde bu olaylar günde şayet 100-200 kere oluyor ama büyümüyor. O günün yarısını hatırlamıyorum. Çok coşmuş de değildim. Pat Diye bir şey koptu... Detaylara girmek istemiyorum doğrusu, hapis yattım bu olaydan dolayı...

 

Hapishanede fazla zorlanmadım. Belki saçma olacak fakat iyi geldi. Tek başıma bir oda verdiler, bahçesi de vardı. Yurt odası gibiydi. Tüm gün kitap okudum. Bu duruma nasıl geldiğimi düşündüm. Kendimle baş başa kalmak iyi geldi. Muhasebe yaptım biraz.

Yaşadıklarım bende sosyal fobi yaşatmadı. Gardiyanından müdürüne fazla teşekkürler. Ön yargımı da kırdılar. İnsanlara çok takviye ediyorlar. Yemekler çok hoş. Çıkarken 'Bu domatesi nereden alıyorsunuz?' dedim.

Annemle yaşamış bir insanım. Bazen anneannem de bize geliyor. Annem yazın Ayvalık'a gider, kışları benimle kalıyor. Babam iki yıl önce vefat etti.

Güvendiğim yerlere giderim. Bildiğim ve ağırbaşlı yerlere gitmeyi severim. Çok müzikli ortamlara girmek yerine sohbet edebileceğim yerleri severim.

İnsanlar gördüğünüz dek sizi tanıyor. Dışarıdan aşk şarkıları yapan, hayatında alkol bölge ve bitik bir imajım var fakat bunlar da yaptığınız işlerle doğrultulu. Sahiden komedi oyunculuğununu çok severim. İki-üç tane komedi dizisinde rol aldım. 'Sevgili Dünürüm' ve 'Kahve Bahane' isimli...

Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Sahneye çıktıktan daha sonra sosyal fobi kayboluyor geçiyor, bir rahatlama geliyor. O alanda diğer bir boyuta geçiyorum. Ben konserlerimi gözlerimi kapalı söylüyorum. Ara Sıra konserlerim 4-5 saat sürüyor.

Ailemle olmayı seviyorum. Yalnız kalmayı da seviyorum. Aşk varsa müthiş olur, her şeyi onunla yapmak... En büyük keyfim bu. İlişkilerim uzun sürer... Benim camiamda olan insanların ilişkileri süratli tüketiliyor.

Sosyal medyaya gücenmiş değilim. Bir Takım zamanlarda ben de orada çok saçmalamışımdır. Ara Sıra gerçeklektikten uzaklaştırıyor.

Şarkıcılık benim için meslek yok. Yaptığım işin karşılığında para evet, profesyonel olmaktır lakin ısrar etmiyorum 'Bunu yapacağım' diye yani..."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/halil-sezai-hapishane-bana-iyi-geldi-haberi-532029