Haluk Levent, 28 Ağustos’ta Twitter hesabından “Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurt dışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime süre parçalamak istiyorum. Yani 1,5 sene daha katlanacaksınız bana” tweetini paylaşmıştı.

Fatih Altaylı’nın sunuculuğunu yaptığı ‘Bire Bir’ programına misafir olan Haluk Levent, yurt dışı paylaşımına tarafsızlık getirdi.

Altaylı’nın sorusu üzerine Levent, attığı tweetin hatalı algılandığını ifade ederek bir zaman iş nedeniyle Londra’da bulunacağını ve sonra Türkiye’ye geri döneceğini söyledi.

“BEN DE BİR İNSANIM, EKSİK YAZABİLİRİM”

Ünlü ressam programda şu ifadeleri kullandı:

“Tweet’te kusur yaptığımı düşünüyorum. Idrak olarak böyle anlaşılıyor. Ben de bir insanım, beceriksiz yazabilirim. Yıllar önce söylemiştim, o dönemdeki tweet’lerde var… Londra’da müzisyen arkadaşım var; Nicky Brown. Madonna’nın, Tom Jones’un sahne direktörlüğünü yapmış, kilise korosuyla işler yapan bir müzisyen. Ben de Orta Doğu’daki çocuklar için, savaştan bir şekilde bere almış, hayatları darmadağın olmuş çocuklar için şarkı yazmıştım, Arapça bir şarkı. Bu şarkının hakiki bir hikâyesi var, Suriye’de bir aile paramparça oluyor. Bunu bütün dünyaya kilise korosu ve Hollanda’da rap söyleyen bir arkadaşımla beraber yapacaktık. Bir türlü olmadı. ‘Şu Anda ben Ahbap’tayım gelemem’ dedim. Arkadaşım ‘Gelecek sene kış gibi nasıl olur?’ dedi, ‘Harika olur’ cevabını verdim. Fena bir kasıt olsa, ‘Ahbap’tan ayrılıyorum’ desem skandal olurdu.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/haluk-levent-attigim-tweet-yanlis-algilandi-haberi-538831