Selen Görgüzel, TV8'de ekrana gelen "2. Sayfa" programına misafir oldu. Bir dönem eşi Hamdi Alkan ile huzursuz günler yaşadığını kabul eden Görgüzel, samimi açıklamalarda bulundu:

"Pandemi döneminde tartışmalar yaşadık. Aralıksız bağlı yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Pandemi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor yapmıyorum takıyor…

Bu süreçte abuk subuk kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor.

Reel izdivaç sahiden bu… Üçüncü kişi hiç olmadı bizim aramızda. İki bambaşka insanız sorunlarımız oluyor, bunları birbirimize yansıttığımız zamanlar oluyor… O zaman da kavgaya dönüyor, kesin bir zaman sonra aranız kendiliğinden düzeliyor. Bu olumsuzlukları tolere ediyorsun"

Estetik iddialarına da yanıt veren Görgüzel, "Benim burnumda bir operasyon var, dişlerim yapıldı. Cilt bakımı yaptırıyorum ve botoks yaptırıyorum. Onun dışarıya bende estetik yok. Yüzümle oynamadım, ben büyüdüm. Büyüdükçe yüz oturuyor simam değişti.

Eşime ‘Hamdi söylesene yüzüyle çok oynamasın’ demişler… Hamdi de geldi bana ‘Ben sana yüzünle çok oynama demedim mi, toplantıda yüzüyle fazla oynamasın diye uyardılar’ dedi. Ben buradan bir kez daha söylüyorum yüzümle oynamadım." dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hamdi-alkan-ve-selen-gorguzel-bosanmanin-esiginden-dondu-haberi-538979