Selen Görgüzel, TV8'de ekrana gelen "2. Sayfa" programına misafir oldu. Bir dönem eşi Hamdi Alkan ile tedirgin günler yaşadığını kabul eden Görgüzel, arkadaş canlısı açıklamalarda bulundu:

"Pandemi döneminde tartışmalar yaşadık. Aralıksız alt yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide benzer şekilde bekar olanlar da evlendi. Pandemi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek Yemek yapıyorum takıyor yapmıyorum takıyor…

Bu süreçte saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir imtihan verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor.

Hakiki evlilik aslında bu… Üçüncü şahıs hiç olmadı bizim aramızda. İki ayrı insanız sorunlarımız oluyor, bunları birbirimize yansıttığımız zamanlar oluyor… O vakit da kavgaya dönüyor, belirli bir vakit daha sonra aranız kendiliğinden düzeliyor. Bu olumsuzlukları tolere ediyorsun"

Estetik iddialarına da cevap veren Görgüzel, "Benim burnumda bir operasyon var, dişlerim yapıldı. Deri bakımı yaptırıyorum ve botoks yaptırıyorum. Onun dışarıda bende estetik değil. Yüzümle oynamadım, ben büyüdüm. Büyüdükçe yüz oturuyor simam değişti.

Eşime ‘Hamdi söylesene yüzüyle çok oynamasın’ demişler… Hamdi de geldi bana ‘Ben sana yüzünle fazla oynama demedim mi, toplantıda yüzüyle çok oynamasın diye uyardılar’ dedi. Ben buradan bir defa daha söylüyorum yüzümle oynamadım." dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hamdi-alkan-ve-selen-gorguzel-bosanmanin-esiginden-donmus-haberi-538979