Hamile oyuncu Fahriye Evcen, tekne pozlarıyla belirginleşen karnını gözler önüne serdi!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Sanat dünyasının favori çiftlerinden olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, mutlu evlilikleri ile göz dolduruyorlar. Meşhur çift şu günlerde ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. Fahriye Evcen’in ikinci çocuklarına gebe olduğu haberi geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı.

Oğlu Karan’ı büyüttükten daha sonra TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle her yerde ekranlara dönen oyuncunun bu dönüşü çok uzun süreli olmadı. Oyuncu, geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan dizinin ilk sezonundan sonradan diziden ayrılma kararı almıştı.

Bu kararın hemen akabinde oyuncunun gebe olduğu haberleri çıktı. Şu sıralar tatilde olan hoş oyuncu instagram hesabında tekne pozlarını paylaştı. Fotoğraflarda Fahriye Evcen’in karnının belirginleştiği dikkatlerden kaçmadı.

Hamile oyuncu Fahriye Evcen, tekne pozlarıyla belirginleşen karnını gözler önüne serdi!.. 1

Fahriye Evcen’in fotoğraflarına hayranları tarafından, ‘Teknede bebek var!’ ve ‘Minik bebek gözüktü’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 9 yıl önce Çalıkuşu dizisinde aşık olmuş ve sonrasında da evlenmişlerdi. 2017’de evlenen çiftin oğulları Karan da 2019 yılının Nisan ayında dünyaya gelmişti. Fahriye Evcen’in hamile olduğu ve ikinci bebeklerini bekledikleri de kısa bir süre önce medyaya yansımıştı.

Hamile oyuncu Fahriye Evcen, tekne pozlarıyla belirginleşen karnını gözler önüne serdi!.. 2

Tam da yeni bir bebek heyecanını yaşadıkları bir dönemde çift, sosyal medyada ağız dalaşı ettikleri ve Evcen’in evi terk edip gittiği şeklinde kimi iddialarla karşısında karşıya kaldılar!  İddialara tarafından; kayınvalidesi ile gerilim yaşamış Fahriye Evcen, gerisinde da Burak Özçivit ile tartışıp ve evi terk etmişti. Yapılan bu haberler sonrası Burak Özçivit fazla sert bir mesaj yayınladı.

Özçivit, instagram hesabından eşi Fahriye Ecven’e sarıldığı fotoğrafını yayınlayarak “Bundan Böyle saçmalamayın, bizi bakımlı bırakın! Herkese sevgiler” notunu düştü. Fahriye Evcen’in sosyal medyadaki son pozları da hayranlarına, ‘çiftin cephesinde her şey yolunda’ dedirtti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hamile-oyuncu-fahriye-evcen-tekne-pozlariyla-belirginlesen-karnini-gozler-onune-serdi/1333503