Hande Demir Şamdan Plus Dergisi'ne konuştu...

Açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Boşandıktan sonradan araya yaz tatili girdi, sonra yeni eve taşınmayla uğraştım. Bir taraftan da çocukları ve kendimi değişen hayatımıza adapte etme sürecindeydim. Ne gibi şansın dönmesi oldu diye bakınca aslında tekrar Acarkent'teyiz. Çocuklarımın düzenini karışıklığa itmek istemediğim için onlarla alışkın olduğumuz yerde hayatımıza devam ediyoruz. Lakin bu döneme basit alışıp, çocuklarımın da buna kolay uygunluk sağladığını düşünüyorum. Natürel oysa baskı bir dönemdi ama olabilecek en az hasarla atlattığım için de mutluyum.

Şu anda evlilik konusu bana epey uzaktan, hatta hiçbir yakınlığımız değil kendisiyle. Çünkü ben fazla erken yaşta evlendim, 17 sene evli kalıp, üç tane çocuğum olduğu için tekrar evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Bence evlilik çocuk için yapılması gereken bir şey, diğer çocuk düşünmediğimden de bundan böyle izdivaç gibi bir düşüncem yok. İleride benim de hoş bir ilişkim illa ki olacaktır. Yaşam aşksız, sevgisiz geçmez. Ben daha 36 yaşında bir bayan olarak o defterleri kapatmış değilim. İnşallah çok layık vereceğim ve değerinde göreceğim bir ilişkim olur. Bunu da gözlerden uzakta yaşamayı tercih ederim.

 kandırmak istemem, yemek yemek yapmakla böylece ilgilenmiyorum. Daha önce fazla denemişliğim var ama böylece hoşuma dışarı giden bir şey yok. O yüzden de yemek yemek yapmayı o kadar bilmiyorum. Ama yemeyi ve yedirmeyi çok severim. bir de tatlıya çok düşkünlüğüm var. Defalarca en iyi tatlının peşindeyim ve mutfakta tatlı denemelerim oluyor; kekler, kurabiyeler falan. Tatlı gerçekleştirmek konusunda gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum. Mesela fazla hoş muhallebili ıslak kek yaparım. Ama üstelik gözde tarifim tahinli kurabiyem var, ona herkes bayılır."

Kaynak: www.sacitaslan.com