Hande Doğandemir yeni dizisinde doktor olarak hayranlarının karşısına çıkacak!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi ile gelen Hande Doğandemir dizide akıllarda yer eden bir performans sergilemişti.

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen dizinin gerisinde Doğandemir’in hayranları oyuncunun yeni dizisini ilgiyle bekliyordu. Oyuncu yeni sezonda gösterişli bir yapımla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Hande Doğandemir’in yeni dizisi, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün.

Hande Doğandemir dizide; orjinal yapımdaki ‘Dr. Lauren Bloom’ karakterine yaşam vererek Dr. Derin Nalbantoğlu ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Hande Doğandemir yeni dizisinde doktor olarak hayranlarının karşısına çıkacak!.. 1

Çekimleri devamlı dizinin diğer oyuncu kadrosu da epeyce iddialı. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer aldığı dizi merakla bekleniyor.

David Shulner’in keza yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın birincil uyarlaması olan ‘Yaşam Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, intibak mantıksal bağ Ayça Üzüm ve Cansu Çoban göre kaleme alınıyor.

Hayat Bugün’ün konusu ise şöyle; Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Fakat zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü şiddet bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi her yerde yazılmaya başlanır.…

Uzlaştırma; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; ayrıca kendi hayatındaki zorluklarla çaba edecek, ayrıca de bir bir kalplerini kazandığı alıştırma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için engebeli bir savaşa girecektir.

İmkansız aşklar, değerli dostluklar ve yürek parçalayıcı hayat hikayelerinin yolu Hisarönü Hastanesi’nden geçerken; Barıştırma, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa bizi her yerde inandıracak ve hastanenin kapılarını İstanbul’da yaşamış herkese açacak!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hande-dogandemir-yeni-dizisinde-doktor-olarak-hayranlarinin-karsisina-cikacak/1336080