Hande Erçel, Can Yaman ile El Turco dizisinde oynayacak mı? Yanıtı kendisi verdi…

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Dijital platform Disney Plus’ın 14 Haziran’da Türkiye’de yayınlama hayatına başlaması nedeniyle yapılan gece, az kalsın ünlüler geçidine döndü. Öyle çok Türk oyuncu ile anlaşmalar yapan Disney Plus’ın görkemli başlangıç kutlamasına katılan ve büyük dikkat çeken isimlerden birisi de Hande Erçel’ti… Sen Çal Kapımı dizisinin gerisinde şöhretini katlayarak büyüten genç oyuncu da dijital platformun uzlaşma yaptığı isimler arasında yer alıyor….

Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizinin 85 ülkede yayınlanmasının arkasında milletlerarası alanda da büyük bir galibiyet kazanan Erçel’in instagram hesabının da 29 milyon takipçiye ulaşması, büyük dikkat çeken bir koşul. Oyuncu, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla milyonlarca beğeni ve açıklama almakta.

Hande Erçel, Can Yaman ile El Turco dizisinde oynayacak mı? Yanıtı kendisi verdi... 1

Disney Plus’ın gecesinde de gözler Hande Erçel’in üzerindeydi. Oyuncu, straplez siyah küçük bir elbise ve uzun eldivenler seçim etmişti. Mücevherleri de cazibeli olan Hande Erçel, gecenin öne meydana çıkan isimlerinden birisi oldu. bu vesileyle tabii hayranlarının en çok merak ettiği soru da yeni dizisi…

Bu soru oyuncuya yöneltildi. Zira Disney Plus için çekilecek olan El Turco dizisinde Can Yaman ile kamera karşısına geçmesi bekleniyor oyuncunun. Bu konuda henüz bir netlik yok ve Erçel’in hayranları da merakla beklemekte.

Hande Erçel, yeni dizi sorusuna “Şu lahza hemen şimdi net bir şey yok. Lakin beni çok heyecanlandıran projeler var” diyerek cevap verdi. Oyuncu, farklı alanlara yönlendirilmiş senaryolar okumakta olduğunu da belirtti. Ama bu açıklamasından da anlaşılacağı üzere, şu lahza için kabul ettiği, hazırlıklarına başladığı bir projesi bulunmuyor! Hala gelen teklifleri değerlendiriyor ve süreklilik okuyor. Böylelikle El Turco dizisinde rol almasının da şu an için belirli olmadığı anlaşılmakta.

Bir vakit önce Hande Erçel’in, El Turco dizisinden gelen teklife, Can Yaman ile aynı ücreti alması karşılığında evet diyeceği konuşulmuştu. Bu iddialar ne kadar içten bilinmiyor fakat Hande Erçel’in El Turco dizisinden gelen teklifi de hemen şimdi kabul etmediği son açıklamasıyla ortaya çıkmış oldu!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hande-ercel-can-yaman-ile-el-turco-dizisinde-oynayacak-mi-yaniti-kendisi-verdi/1327424