Yakışıklı oyuncu Burak Deniz son zamanlarda yıldızı hızla parlayan genç oyuncu Hande Erçel'in oynayacağı yaz dizisinde Erçel'in partneri oldu ve sosyal medya yıkıldı. 

BURAK DENİZ KİMDİR?
Hande Erçel'in yeni partneri Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne ve babası o küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.

Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizide Onur karakterini canlandırırken, Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.
2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” adlı dizide Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile birlikte rol almıştır.

Medcezir dizisinde canlandırdığı Aras karakteri ile tanınan bu dizi öncesi ve sonrasında farklı projelerde de yer alan Burak Deniz, günümüzde aktif yaşantısını dizi ağırlıklı çalışmalar ile sürdürmektedir. Medcezir Aras karakterini dizide Mira karakterine komşu olarak tanıtan Deniz, dizide yer aldığı ilk bölümden itibaren hem oyunculuğu hem de uyumu ile dikkat çekmiştir.

Aslen 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen, son dönemde ekranlarda ağırlık kazanan başarılı genç oyuncular içerisinde yer alan Burak Deniz, İstanbul’da tamamladığı ilk, orta ve lise eğitimi sonrasında oyunculuk üzerine çalışmalar yapmaya başlamış ve dizi kariyerini bu dönemde adım atmıştır.