Uyruk Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Hande Soral, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci ile Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü çift, "Uzun zamandır AVM’ye gelemiyoruz. İhtiyaçlarımız için gelmek zorunda kaldık" açıklamasını yaptı.

Rol aldıkları diziler farklı illerde olan çiftten Demirci, "Öbür şehirlerdeki setlere ara verir misiniz?" sorusuna, "Büyük konuşmak istemiyorum; hemencecik istemem ama ileride niçin olmasın? Öyle bir seçeneğimiz yok. Biz role bakıyoruz. Hemencecik istemem, eşimin de isteyeceğini düşünmüyorum" yanıtını verdi.

34 yaşındaki Soral, eşinin cevabı sonrası benzer soru hakkında "Ben de derhal isteyeceğini düşünmüyorum” diyerek, tebessüm ettirdi.

Hande Soral, rol aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin Corona sebebiyle sete ara verdiği hatırlatılınca, "Maalesef ben de atlattım, bir ay oldu. Ben iyileştim derhal başka oyuncu arkadaşlarım oldu. Şu lahza duyuyorsunuz, fazla tehlikeli bir dönemdeyiz. Bende lezzet ve koku kaybı oldu. Yeni geldi kendi kendine. Biraz uzun bir süreç daha da uzun sürenler olmuş. Fazla hafif atlatıp fazla şanslı olanlardanım. Dehşet bir rahatsızlık, Allah kimsenin başına vermesin. Çünkü nasıl bir süreç yaşayacağımızı bilmediğimiz için çok evhamlı geçiyor o süreç. Yalvarıyorum maske, mesafe, hijyen devam edelim. İnsan başına gelmeden anlamıyormuş" ifaedelerini kullandı.

Soral, "10 günlük karantina süreci geçirdim, mutasyonlu virüs olduğu için Afiyet Bakanlığı size baştan deneme yolluyor, o negatif çıkarsa dışarı çıkabiliyorsunuz. Ondan öncesinde de kendimi iyi hissetmediğim için evdeydim" biçiminde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hande-sorala-mutasyonlu-virus-soku-haberi-531106