Süperstarlar arasındaki tatlı rekabet, ticarete de taşındı.Hande Yener 'in Bodrum'da 'Sebastian' isimli beach açmasının ardından bu yaz Hadise de Tilkicik Koyu'nda mekan açacak.

Güzel şarkıcının, 2 milyon euroya aldığı araziye yapılacak 'La Plaj' isimli mekanın özellikleri şimdiden heyecan oluşturdu. Hadise'nin en büyük destekçisi olan ablası Hülya Açıkgöz'ün başında duracağı mekanın işletmesi ise başarılı iş kadını Candan Topdemir'e emanet.

'La Plaj'ın sadece bir beach konseptinde olmasını istemeyen Hadise, mekanda birçok farklı lezzetleri de sunacak. Bunun için ilk olarak Süleyman Dilek'le el sıkışan Hadise, ünlü kasabın mekanındaki lezzetlerini Bodrum'a taşıyacak.

DJ Mert Aydın ve DJ Cafer Palamut'la da anlaşan Hadise, mekanında eğlence hep dorukta olacak. 2 milyon euroya aldığı mekan için 1 milyon euroluk daha harcama yapan Hadise'nin vizyonu sayesinde işletmecilikte de büyük başarı yakalayacağına kesin görünüyor.

Güzel şarkıcının 'La Plaj' için yaptırdığı dekorasyon ile sunacağı hizmetleri görenler, "Hadise, mekancılıkta da Hande'yi yener" yorumları yapıyor.