E-ticaret ile internetten satmak yapmak isteyen kişilerin bir e-ticaret sitesi kurması gerekmektedir. Genel Olarak e-ticaret sitesi kurarken kişiler hazırlanmış e-ticaret paketleri satın almakta ve böylece sitelerini daha az sermayeyle hızlı bir şekilde kurarak anında satmak yapmaya başlayabilmektedir.

Hazırlanmış e-ticaret paketleri incelendiğinde ise şahısların kullanabileceği birçok e-ticaret paketi olduğunu anlatmak mümkündür. bu nedenle e-ticaret paketi seçmeden önce bir takım konular hakkında araştırma yapılmalı ve e-ticaret paketi özellikleri göz önünde bulundurarak seçim yapılmalıdır.

E-ticaret sitesi ayarlamak için hazır e-ticaret paketlerini tercih edecek şahısların sorularına cevap verdiğimiz Hangi E-ticaret Paketini Seçmelisiniz adlı bu yazımızda sizlere e-ticaret paketleri hakkında data vereceğiz. Sizler de doğru e-ticaret paketi tercih etmek için bu yazımızı inceleyebilir ve daha basit bir şekilde e-ticaret paketi seçimi yapabilirsiniz.

E-ticaret Paketi Nedir?

E-ticaret paketi, yazılım firmaları tarafından geliştirilen ve e-ticaret yerine getirmek isteyen cümbür cemaat için akla yatkın fiyatlarla satışa sunulan daha aşağı yapılara bahşedilen isimdir.

E-ticaret paketleri seçerek e-ticaret sitesi kuracak olan kişiler derhal özelleştirmelerini yapabilmekte ve sitelerini süratli bir şekilde kurarak internetten satış yapmaya başlayabilmektedir.

E-ticaret Paketi Seçerken Uyarı Edilmesi Gerekenler

Hangi e-ticaret paketini seçmeliyim sorusuna cevap arayan kişilerin e-ticaret paketi seçerken dikkat etmesi gereken kayda değer noktalar bulunmaktadır.

Firma İhtiyaçları

E-ticaret Paketinin Genel Özellikleri

Tasarım Özellikleri

Entegrasyonlar

Dijital Pazarlama Özellikleri

Kampanya Özellikleri

Göz önünde bulundurularak e-ticaret paketi seçimi yapılmalıdır. Gelin şimdi bunlara ayrıntılı bir şekilde göz atalım.

Firma İhtiyaçlarınızı Önemseyin

E-ticaret ile internetten mahsul satış isteyen her işletmenin satacağı ürünler belirlidir ve bununla beraber uygulayacakları e-ticaret modeli de belirlenmiştir. bu nedenle e-ticaret paketi seçimi yapacak olan şahısların başlangıçta işyeri ihtiyaçlarını önemsemeleri ve buna uygun bir e-ticaret paketi seçimi yapmaları gerekmektedir.

Satış yapılabilecek e-ticaret modelleri ( B2B, C2C , B2C vb.)

Kategori sayısı

Ürün sayısı

Mahsul sayfası özellikleri

Ürün doldurma türleri

E-ticaret paketi seçerken işletmelerin ilk olarak dikkat etmesi gereken manâlı unsurlardır. Sizler de bunları göz önünde bulundurarak e-ticaret paketinizi daha dürüst bir şekilde seçebilir ve sitenizi kurabilirsiniz.

E-ticaret Paketlerinin Genel Özelliklerini Karşılaştırın

E-ticaret paketleri aralarında karşılaştırma yaparken yük verilmesi gereken konulardan biri de e-ticaret paketlerinin genel özellikleridir. Çünkü bir e-ticaret paketi içerisinde bulunan genel özellikler işletmelerin e-ticaretteki başarısını bol miktarda etkilemektedir.

Trafik

Web Alanı

Database

E-mail Adresleri

SSL Sertifikası

CDN

Tip Desteği

Gibi önemli konular e-ticaret paketlerinin genel özellikleridir. E-ticaret paketi fiyatları hakkında araştırmacı işletmelerin bu özellikleri karşılaştırması gerekir. Bu Nedenle işletmeler e-ticaret siteleri üzerinden kesintisiz ve problemsiz bir şekilde hizmet verme fırsatı yakalar bununla beraber e-ticaret firmaları sitelerini güvenli bir platform haline getirerek satışlarını arttırabilir.

Tasarım Özelliklerine Tartma Verin

E-ticaret sitelerinin kaderini belirleyen konulardan birisi de e-ticaret sitesi tasarımıdır. bu nedenle işletmeler e-ticaret paketi seçerken paket içerisinde yer alan tasarım özelliklerine de tartı vermelidir.

Premium Konsept Temalar

Responsive Tasarım Özelliği

Basit Sayfa Tasarımı

Ürün, Hizmet, Marka ve Kategori sayfası tasarımı

Banner ve Slider alanlarının kullanımı

İletişim, Hakkımızda, Sepet ve Kampanya sayfası tasarımı

Gibi kayda değer konular göz önünde bulundurulmalı ve bu özellikleri barındıran e-ticaret paketleri seçilmelidir.

Entegrasyon Türleri

E-ticaret sitenizi ilk kurduğunuzda ihtiyacınızın olmayacağını düşünseniz de işinizi ilerletmek istediğiniz takdirde e-ticaret entegrasyon türlerine ihtiyacınız olacaktır. böylece E-ticaret firmaları tarafından en çok kullanılan entegrasyon türlerinin e ticaret paketleri içerisinde yer alması işinizi geliştirirken sizlere asistan olacaktır.

XML Tedarikçi Entegrasyonu

Pazaryeri entegrasyonu

Muhasebe entegrasyonu

Kargo entegrasyonu

Santral entegrasyonu

Gibi entegrasyon türleri e-ticaret firmaları kadar en fazla kullanılan entegrasyonlardır. Sizler de e-ticaret paketi seçimi yaparken bu entegrasyon türlerinin yer aldığı paketleri seçebilir ve e-ticaret süreçlerinizi daha basit bir şekilde yönetebilirsiniz.

SEO Özellikleri

E-ticaret sitelerinin en tartı verdiği çalışmalardan birisi olan SEO Çalışmaları, e-ticaret sitenizde bulunan ürün ve kategorilerin Google arama sonuçlarında ön plana çıkmasını sağlamaktadır. Bu Nedenle e-ticaret firmaları gaye kitlelerinde yer alan kişilere daha basit bir şekilde ulaşarak ürün satışlarını arttırabilmektedir.

böylece e-ticaret paketi seçimi yaparken işletmelerin SEO Özelliklerini göz önünde bulundurması gerekir.

Meta bilgisi izah etme

Anahtar kelime

Sitemap

301 – 404 sayfaları

Gzip

Css ve JavaScript kodlarını sıkıştırma

SEO dostu URL yapısı

Arama motoru site entegrasyonları

e-ticaret paketi seçerken uyarı etmeniz gereken seo özellikleridir. Bu özelliklerin e-ticaret paketleri içerisinde yer alması seo çalışmalarını daha kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlayacak ve marka bilinirliğinizi arttıracaktır.

Kampanya Türleri

E-ticaret firmaları satışlarını arttırmak için bazı dönemlerde kampanyalar düzenlemektedir. Bazı e-ticaret paketlerinde kampanyalar sınırlı bir şekilde site sahiplerine sunulurken bazı e-ticaret paketlerinde ise kampanya çeşitliliği fazladır.

E-ticaret sitelerini ilerletmek ve satışlarını arttırmak isteyen işletmelerin e-ticaret paketleri içerisinde bulunan kampanya türlerini göz önünde bulundurması ve kampanya çeşitliliğinin pozitif olduğu e-ticaret paketlerini kullanması gerekmektedir.

Ticimax E-ticaret Paketleri ile Sitenizi Kurun

E-ticaret sitesi hazırlamak isteyen birey ve işletmeler kadar en çok tercih edilen e-ticaret paketleri olan Ticimax ile sizler de profesyonel e-ticaret sitesi kurabilirsiniz. E-ticaret paketleri içerisinde yer alan özellikler ve modüller ile sitenizi geliştirebilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

Ticimax demo istek formunu doldurarak e-ticaret daha aşağı yapılarını 15 gün her tarafında deneyebilir ve test süresinin arkasında e-ticarette Ticimax ile içten adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha artı haber almak için Ticimax’ı Instagram, Youtube, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarından takip edebilir ve e-ticaret ile ilgili daha pozitif bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/hangi-e-ticaret-paketini-secmelisiniz.html