Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, "AK Parti, Ayvalık Belediye Başkanlığı’nı için Hülya Avşar’ı aday görüntü niyetinde. O amaçla Balıkesir’de bir röportaj bile yaptılar” dedi. 

Eyüboğlu şunları yazdı: 

"Otellerde Kurban Bayramı tarifesi başlamadan daha ucuz bir tatil için Güre’ye bu vesileyle uğradığım Balıkesir’de aldığım bu bilginin kaynağı sağlamdı. Diğer Taraftan yerel seçimlere daha fazla vardı. Lakin laf konusu Hülya Avşar olunca bu bilgiye ilgisiz kalmam imkansızdı. 

Haber kaynağımdan konuya dair birazcık daha bilgi istedim.

Taraflar arasındaki görüşmenin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştiğini öğrendim.

Avşar’la görüşenler kimlerdi?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Danışmanı Cengiz Zeybek, Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin ve Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay.

Bu bilgiler ışığında her sene olduğu gibi bu sene da Ayvalık’taki yazlığında tatil yapan Avşar’ı

arayıp, aldığım bilgiyi paylaştım. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a Ayvalık’ta gördüğü bir takım sorunları iletmek için gittiğini söyledi.

Avşar, AK Parti’den birincil lokal seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığı adaylığı için öneri alıp almadığını ve ne yanıt verdiğini sordum.

Avşar Kızı’nın şu yanıtı, çoktan siyasete hazırlık yaptığının kanıtı gibiydi:

“Hemen Şimdi yazacak haberlik bir durum yok!”

Yerel seçimlere daha çok var, bekleyip göreceğiz.

Bakalım daha şimdiden Balıkesir’de AK Partililerin konuştuğu gibi Hülya Avşar, belediye başkanlığına aday gösterilecek mi?

Ayvalık seçmeni, Avşar’ı belediye başkanı seçecek mi?"

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hangi-parti-hulya-avsara-belediye-baskanligi-teklif-etti-haberi-535558