Yusuf Çim, Çilek Kokusu dizisiyle bir anda şöhreti yakaladı. Oyunculuğu ve sempatikliği ile Türk izleyicisinin aklında yer etmeyi başaran yakışıklı oyuncunun biyografisi haberimizde...

Ezra Dizisi Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Show TV’nin sürpriz projelerinden birisi olan Ezra’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi!  Başrollerinde, Yusuf ÇimRüveyda Öksüzİsmail Fliz, Zeynep Koltuk,Asuman Dabak gibi oyuncuların rol aldığı ‘Ezra’, bu sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Bu yazımızda sizlere Yusuf Çim Kimdir, yaşı, boyu, kilosu, kişisel özellikleri, vb özellikleri ile dizideki Mustafa karakteri hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Yusuf Çim (Başkomiser Mustafa)



Ezra Dizisi Karakteri Mustafa Kimdir?

Tek Tabanca lakaplı Mustafa, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde başkomiserdir.

Yusuf Çim Biyografisi / Kimdir?

26 Eylül 1991 yılında İstanbul’da doğdu. 3 çocuklu ailenin en küçük oğludur. Bir ablası ve bir abisi vardır. İlkokulu Cibali İlköğretim Okulunda okudu, ortaokulu Riyaziyeci Salih Zeki Okulunda okudu. Beyoğlu Anadolu Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo Ve Televizyon Bölümünde halen okumaktadır. Pop şarkıcısı olarak müzik kariyerine 2013 Ağustos’ta çıkardığı Olsun Bi Kere albümüyle başladı. DiziOyunculari.Biz Ayrıca foto modellik yapmaktadır ve reklam filminde oynamaktadır. Aynı zamanda modellik yapan yakışıklı oyuncu bir çok defileye çıkmıştır. Sosyal sorumluluk projelerinde de kendisini görmekteyiz. Fiziksel özelliklerine baktığımızda188 cm boyu, 80 kilo, saç rengi sarışın, ayakkabı numarası 43′tür. Terazi Burcu’ndandır. Fırsat oldukça kitap okumaya zaman ayırıyor. Sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy olduğu yönünde haberler mevcuttur. 2011 Best Of Model Turkey ikincisi olmuştur.
Yusuf Çim’in Rol Aldığı Dizi Ve Filmler
  • Hanım Köylü
  • Avea (Reklam)
  • GSMobil (Reklam) www.dizioyunculari.biz
  • Aksiyon Dergisi (Reklam)
  • Demet Akalın- Aşk (Kilp)
  • Demet Akalın- Sabıka (Klip)
  • Ezra Dizisi
  • Çilek Kokusu