Yeşilçam’da canlandırdığı rollerle bir dönemin starı olan Fantastik Avcı, hakkında çıkan “Öldü” haberlerine karşısında sessizliğini bozdu. Söz konusu haberlerin reyting için yapıldığını ifade eden Avcı, “Takipçi çoğaltmak için gözünüz dönüyor.” diyerek haberlere tepki gösterdi.

Uzun süredir gözlerden uzakta bir hayat sürdüren Şahane Avcı, hakkında çıkan ‘Öldü’ haberlerine sitem etti.

Bir YouTube programında kendisinden laf edilmesine sinirlenen 62 yaşındaki Avcı, tepkisini şu açıklamayla dile getirdi:

Görüntüme para ödülü koyan, beni öldü olarak haber yapıp eğlenen zavallılar. Sizler nasıl bir omurgasızsınız? Her lafınız yalan. Daha önce de ‘Ulaştım programa gelecek’ dediniz. Ne süre bana ulaştınız da ‘Geleceğim’ dedim? Reyting için, takipçi artmak için gözünüz dönüyor. Ben bir döneme assolistliğimle damga vurmuş, albümleri, filmleri olan hatta programlar sunmuş biriyim. Beni dilinize dolamadan önce birkaç defa düşünün. En büyük servetim sesim ve sevenlerim. Sahneye dönmem de bir kararıma bakar. Aklım başımda fazla şükür.

Şahane Avcı hem ‘kendisine oynanan oyunlar’ yüzünden mesleğinden uzaktan kaldığını ifade ederek, “Neden ortalarda olmadığım ve özel hayatım kimseyi alakadar eden bir mevzu değil. Dünden bugüne üzerime oynanan oyunları konuşun, yazın. Bu bayan nasıl oldu da çekti kendini? Arkamdan iş çevirenler, kuyumu kazanlar çok oldu. Yüreğiniz varsa sebep olanları bulun çıkarın.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/harika-avcidan-oldu-haberlerine-yanit-verdi.html