Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre sevgilisi Burak Deniz'in geçtiğimiz hafta apar topar sağlık kurumuna götürdüğü iddia edilen Didem Soydan, evvelki akşam dostu Umut Eker'le Maçka Parkı'nda nesnellere takıldı.

Köpeği Köpük'ü dolaştıran Soydan, "sağlık kurumuna kaldırılıp, apandisit operasyonu geçirdiği" iddialarının aslı yansıtmadığını belirtti.

Şöhretli model, "Geçen Covid-19 testi oldum. Köpeğim Köpük'le koşup zıplıyorum. Neticeleri almaya gittik o gece. Sağlık Kurumular gündüz kalabalık olduğu için bizde sete girmeden gece gece gidip test olalım istedik. Annem İğneada'dan geldi, onları görmeden test hadisem dedim. Çıkan haberlere inanamadık, annem kalp krizi geçiriyordu 'Operasyon mu oldun sen?' diye. Setteyiz her gün çalışıyoruz benim çekimlerim var ve az şahısla yapılıyor, ben oyuncu değil modelim" dedi.

Didem Soydan, Burak Deniz'le ilişkisi hakkındaki sualleri ise "Kendi hakkımda konuşuyorum ama özel yaşamımı konuşmuyorum" diyerek yanıtsız vazgeçti. 

UMUT EKER "SIZILARINDAN HAREKET EDEMİYOR" DEMİŞTİ

Didem Soydan ile Maçka Parkı'nda bol bol selfie sürükleten Umut Eker, 4 gün evvel sağlık kurumu önünde muhabirlere şöhretli modelin gidişatının iyi olduğunu ve hakimiyet için bir gün sağlık kurumunda kaldığını söylemişti.

“Didem sızılarından hareket edemiyor. Bugün yanında ben kalacağım ve ona iyi bakacağım” biçiminde bir açıklama yapan Eker'in mevzuya ait ağzını bıçak açmayarak selfie sürükletmesi merak uyandırdı.

Kaynak: www.sacitaslan.com