İzmir'de, birlikte yaşadığı Anıl Yolum (24) göre öldürülen 5 aylık gebe 17 yaşındaki Sezen Meşhur'nün babası Serdar Ünlü, Sabahtan Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'a konuştu: "Kızımın en büyük hayali hemşire olmaktı."

Şoförlük yaparak geçimini karşılayan baba Ünlü, "Kızım 16 yaşındayken yanıma geldi ve bana 'İstemeye gelecekler' dedi. 'Kızım senin yaşın ufak. Daha lisede okuyorsun. Okuman gerekiyor' dedim. Ancak anlatamadım. sonra kızımı istemeye geldiler. Sezen 16 yaşındayken Aralık 2019'da nişan yaptık. Anıl Yolum kızıma 16 yaşında tecavüz etmiş. Ben bu olayı duyduktan sonradan kızımla beraber çocuk bürosuna gittim. Kızım şikayetçi olmadığını söyledi. Ağustos 2020'de düğünleri oldu" ifadelerini kullandı.

Anıl Yolum'un cinayetin yaşandığı güne değin kızına aralıksız ızdırap ettiğini anlatan baba Ünlü, "Daha önce darp raporu almıştık. 2 ay uzaklaşma kararı verilmişti" diye konuştu.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Uzaklaştırma kararı varken kızının Anıl Yolum göre kaçırıldığını gösteren baba Meşhur, "Kızım darp raporu aldığında bu adam cezaevine atılsaydı belki benim kızım yaşıyor olacaktı. Kızımla beraber ben de öldüm" dedi.

Baba Meşhur, sözlerine şöyle devam etti: "Kızım hemşire edinmek istiyordu. En büyük hayali buydu."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hayali-hemsire-olmakti-olduruldu-haberi-530579