Hayat Bugün dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada beğeni topladı!

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası birincil uyarlaması olan “Hayat Bugün” dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Zinde oyuncu kadrosu, etkileyici hikayesi ve temposu yüksek senaryosuyla izleyicinin beğenisini şampiyon dizi övücü yorumlar alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Başhekim Doç. Dr. Uzlaştırma Güvener “Sizin için ne yapabilirim?” sorusuyla kalpleri fethetti. Uzlaşma’ın hikayesi ve Hisarönü Hastanesi’nde yaşanacaklar merak konusu olurken, güzel hikayesiyle Yaşam Bugün daha birincil bölümden izleyicinin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Sezonun heyecanla beklenen dizisi ‘Yaşam Bugün’ dün akşam Show TV’de izleyiciyle buluştu. Genç ve idealist bir doçent olan Barışma Güvener’in bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi’ne atanmasıyla düzgün hikaye başladı.

Barışma’ın amacı; hastaneyi eski hoş günlerine geri döndürebilmekti. Barış, hastaneye adım atar atmaz doktorlarla bir toplantı yapıp kendini tanıttı. Etkileyici konuşmasıyla meslektaşlarına ayrı bir başhekim olduğunun mesajını veren Uzlaşma, “Sizin için ne yapabilirim?” sorusuyla hastanedekilere ilk dakikadan itibaren umut olabileceğini gösterdi.

HİSARÖNÜ HASTANESİ’NDE HAREKETLİ DAKİKALAR YAŞANDI

Barıştırma’ın görevdeki birincil gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana geldi ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirildi. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye girmesiyle işler çığırından çıktı. Bewar, maymun çiçeği şüphesiyle karantinaya alındı. Polis, iki kardeşin terörle bağlantısı olduğunu bahis ederek hastaneye geldi. Derin, Bewar’ın fenalaşması üzerine koruyucu kıyafeti olmadan odaya girince kendisi de karantina altına alındı. Beklenen korku batmış saatlerin arkasından test sonucu temiz çıktı ve çocukların günahsız olduğu da ispatlandı. İngiltere’ye gitmek için hastaneden ayrılmaya hazırlanan Aras, Uzlaşma’ın bölüm başkanlığı teklifini kabul ederek hastanede kalmaya karar verdi. Bir karar vermesi gereken öteki isim de Suzan’dı. Suzan, Uzlaştırma’ın hastanede yarattığı olumlu değişime tanık olunca istifa etmekten vazgeçti.

BARIŞ KANSER!

Bir yandan hastanedeki yeni görevi için heyecanlanan Uzlaşma’ın bir yana da bir sağlık durumu sorunu vardı. Barış, boğazındaki rahatsızlığı Suzan’la paylaştı ve ondan gizli gizli biyopsi yapmasını istedi. Finalde Barış’ın biyopsi sonucunda kanser olduğu ortaya çıktı.

“Hayat Bugün”ün ikinci birim tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan duygu yüklü tanıtımda hastalığını öğrenen Barışma derin bir endişe yaşarken, bu sırrı paylaşan Suzan gözyaşlarını tutmakta zorlanıyor. Uzlaştırma’ın “Ne dek zamanım var Suzan?” sorusu yüreklere dokunurken neler olacağı merak konusu oluyor.

‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uygunluk süreklilik Ayça Üzüm ve Cansu Çoban kadar kaleme alınıyor. Dizinin başrolünde ise Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi başarılı isimler yer alıyor.

‘Yaşam Bugün’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hayat-bugun-dizisi-ilk-bolumuyle-sosyal-medyada-begeni-topladi/1340407