Hayat Bugün nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün” dizisinde çekimler başladı.

Başrollerinde sevilen oyuncular; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer aldığı dizinin birincil set günü oyuncular keyifli ve enerjik şekilde çekimlerde yer aldı.

Hayat Bugün nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler var? 1

David Shulner’in hem yaratıcılığını keza de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyma akıcılık Ayça Üzüm ve Cansu Çoban kadar kaleme alınıyor.

Hayat Bugün nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler var? 2

Merakla beklenen ‘Yaşam Bugün’ün konusu ise şöyle; Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü kuvvet bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise bütün hastanenin hikayesi baştan yazılmaya başlanır.…

Hayat Bugün nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler var? 3

Barışma; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; keza kendi hayatındaki zorluklarla çaba edecek, keza de bir bir kalplerini kazandığı alıştırma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için engebeli bir savaşa girecektir.

İmkansız aşklar, kıymetli dostluklar ve yürek parçalayıcı hayat hikayelerinin yolu Hisarönü Hastanesi’nden geçerken; Barıştırma, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa bizi yeniden inandıracak ve hastanenin kapılarını İstanbul’da yaşamış herkese açacak!.

Hayat Bugün nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler var? 4

Yaşam Bugün diyebilmek, umutlanabilmek ve bitmiş başlayabilmek için ise tek bir soru soracak; “Size nasıl takviye edebilirim?”

‘Yaşam Bugün’ kuvvetli hikayesi ve uyarı çeken kadrosu ile fazla yakında SHOW TV’de ekranlarında olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hayat-bugun-nasil-bir-dizi-hikayesi-ne-oyuncu-kadrosunda-kimler-var/1336051