FOX Tv ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Muhteşem oyuncu kadrosu ile Hayat Sevince Güzel dizisi izleyicinin beğenisine çıktı. Peki Hayat Sevince Güzel oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Hayat Sevince güzel oyuncuları kim? Hangi oyuncu hangi karaktere hayat veriyor? 

Limon Film ve Hayri Aslan'ın ortak projesi olan Eray Koçak'ın yönetmenliğini yapacağı yeni dizi fox tv ekranlarında yaz aylarında yayınlanmaya başlayacak. Hülya Koper'in senaristliğini yaptığı diziİstanbul'da çekilmeye başlanacak. Dizinin devamında çekimler İzmir. Çeşme, Ildır ve Kösedere köyünde yapılacak.

Oyuncu kadrosunda ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik gibi isimlerin bulunduğuHayat Sevince Güzel Limon Film ve Hayri Aslan'ın ortak projesi olan Eray Koçak'ın yönetmenliğini yapacağı yeni dizi fox tv ekranlarında yaz aylarında yayınlanmaya başlayacak. Hülya Koper'in senaristliğini yaptığı diziİstanbul'da çekilmeye başlanacak. Dizinin devamında çekimler İzmir. Çeşme, Ildır ve Kösedere köyünde yapılacak.

Oyuncu kadrosunda ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik gibi isimlerin bulunduğu Hayat Sevince Güzel FOX TvDe izleyici ile buluşuyor.



Hayat Sevince Güzel Konusu

İstanbul'da gerçekleştridikleri küçük çaplı soygun sonrasında İzmir'e kaçan Göçer ailesi arkasında bıraktıkları belalardan mümkün oldukça uzak durmak ister. Kendilerini Ege bölgesine atan Göçer ailesini köyün en güzel kızı Zarife'nin koyunları yolunu kesmiştir. Zarife, Barış ve Savaş arasındaki aşk üçgeni işte o an başlamıştır. Kazada yaralanan Şinasi'yi şıpıldak otuyla tedavi eden Zarife'nin mucizevi melhem formulüne ulaşmak isteyen Göçer ailesinde iddiayla başlayan aşk üçgeni zamanla gerçeğe dönüşecektir. Her türlü acıya melhem olan şıpıldak otu bu defa aşk acısına deva olabilecek mi?

Ekin Mert Daymaz (Savaş Göçer)

Algı Eke(Zarife Toprak)


1985 yılında İstanbul da doğan güzel oyuncu 31 yaşındadır.  Son olarak Galip Derviş ve Ayrılsak da Beraberiz dizisinde rol almıştır.

2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesinde antrenörlük ve fitness okumaktadır. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisinde kariyerine ilk adımını atmıştır. Son olarak Çilek Kokusu'nda rol alan Daymaz büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur. 



Burak Çelik(Barış Göçer)

1992 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 24 yaşındadır. Son olarak Karagül dizisinde Serdar rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Öykü Çelik(Emine Toprak)

1987 yılında İstanbul’da doğan güzel oyuncu 29 yaşındadır.  Akasya Durağı dizisi ile ilk olarak izleyici karşısına çıkan Öykü Çelik son olarak Poyraz Karayel dizisinde izleyici ile buluşmuştur.

Uğur Çavuşoğlu

Son olarak Güzel Köylü dizisinde Duran Ağa rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Macit Koper

Oyuncu ve senaristtir. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde Adil TOPAL rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Hakan Meriçliler(Şinasi Göçer)

Son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Yakup YÖRÜKHAN rolü ile karşımıza çıkmıştır.

Barış ve Savaş’ın babasıdır; dolandırıcının tekidir.