Hayranları Boran Kuzum’u uyardı; Aşkın Kıyameti filmi olmamış!

.com/Detaylar – Boran Kuzum, Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı Aşkın Kıyameti filmi Netflix’te izleyici ile buluştu.

Çekimleri geçtiğimiz yaz Antalya Olimpos’ta gerçekleştirilen film, gök mavisi deniz ve plaj görüntüleriyle bütün bir yaz filmi olarak seyirci karşısına çıkıyor.

Ancak Boran Kuzum hayranları filmi oyuncuya böylece yakıştıramadı. 20 Haziran’da Netflix’de yayınlanmaya başlayan filmin setinden o kadar fazla fotoğrafı instagram hesabından yayınlayan oyuncunun paylaşımının altına yapılan yorumlar oldukça uyarı çekici.

Hayranları Boran Kuzum'u uyardı; Aşkın Kıyameti filmi olmamış! 1

Filmi izleyen takipçileri Boran Kuzum’un paylaşımına binlerce yorumda bulundular. Yorumlardan bazıları şöyle; ‘Boran çok çok üzgünüm lakin olmamış. Hatta kariyerindeki en fena iş bence. Ben seni daha iyi projelerde izlemek istiyorum. Böyle saçma klişe filmlerde yok.’, ‘Borancım, seni bir süre takipten çıkacağım galiba.’, Fragmanından bile kesin ne değin klişe olduğu.’

Hayranları Boran Kuzum'u uyardı; Aşkın Kıyameti filmi olmamış! 2

öte taraftan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Aşkın Kıyameti’nde bir takım şeyleri anlayamadıklarını dile getirdiler. Seyircinin kafasında filmin hikayesi ile ilgili de bazı soru işaretleri oluştu. .

Senaryosu Yılmaz Erdoğan kadar yazılan, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği filmde Pınar Deniz yoga kampına gelen hippie görünümlü şarkıcı bir genç kızı canlandırıyor. Boran Kuzum da arkadaşının zoruyla yoga kampına gelen ve burada Pınar Deniz’in canlandırdığı ‘Lidya’ karakterine aşık olan bir gence yaşam veriyor. Çift aralarında fırtınalı bir aşk yaşanıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hayranlari-boran-kuzumu-uyardi-askin-kiyameti-filmi-olmamis/1328162