Oyuncu Hazal Kaya, 2019 senesinin 6 Şubat'ında 5 yıldır beraber olduğu rejisör ve oyuncu Ali Atay ile evlendi.

Şanlı çiftin düğününe şanlı arkadaşları akın etti. Kaya'nın bir zamanlar rol aldığı "Aşk-ı Memnu" dizisinden çok rakamda oyuncu dostu düğünde yanında bulunurken Beren Saat'in geceye katılmaması dikkat toplamıştı. 

Dizi bittikten sonra hiç görüşmedikleri söylenen meslektaşlardan Beren Saat, Amerika'da eşi Kenan Doğulu ile nikah masasına otururken Hazal Kaya'yı nikah merasimine davet etmediği söylenmişti.

İkili, mevzuyla alakalı açıklama yapmazken Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir alkış ile iddiaları reddederek "Beren Saat, Hazal Kaya'nın düğününe davet edilmedi. Zati dizi esnasında da hiç yakın değillermiş. Emin miyiz bu bilgiden? Yoksa Beren Saat ya da Hazal Kaya, çıkar yanıt verir de gündemi sevindiririz diye mi gazlıyorsunuz acaba? Hayır, yemez bu insanlar bu tip kıtırları, söylemiş vakam..." ifadelerinde bulunmuştu.

Bu sabah Uçankuş TV'de ekrana gelen "Yaşamın İçinden" programına davetli olan dizinin 'Katya'sı Ufuk Kaplan merak edilen mevzuya ait, "Hazal dünyanın en tatlı deliyidir. Dünya şekeri bir kızdır. Beren de çok durgun ve suskun bir kızdır. Ben sette böyle bir şeye tanık olmadım. Sonradan bir problem yaşandı mı öğrenemem. Dizi setinde gerçekten hiç bir mesele yaşanmadı. Dizi setimizde öyle entrikalar filan olmuyordu. Seneler geçti, telefonlar değişti... Ben de Hazal'ın düğününe davet edilmedim. Bu illa mesele var anlamına gelmemeli." biçiminde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com