Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’nın yeni dizisi Sadece Arkadaşız’ın ilk tanıtımı yayınlandı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı Sadece Arkadaşız adlı dizinin birincil tanıtımı yayınlandı.

Yabancı bir dizi olan Love Snack uyarlaması Sadece Arkadaşız dizisi, Exxen için çekiliyor. Çekimleri bir süre önce  başlayan dizinin setinden fotoğraflar geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılmış ve ikilinin hayranlarından büyük alaka görmüştü.

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun, senaristliğini ise Zeynep Koçak’ın üstlendiği dizide Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka, iki taraflı paylaştıkları evin sahibi olabilmek için dürüst benzer adayını bulmaya çalışan iki kişiye yaşam veriyorlar. Sadece Arkadaşız’ın yayınlanan ilk tanıtımı da epeyce çekici.

 

Dizinin birincil tanıtımı sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı; ‘çok iyi’ ve ‘Hoş bir iş geliyor belirli oldu’ şeklinde o kadar çok yorum yapıldı.

Her ikisi de rol aldıkları yapımlarla isimlerinden söz ettiren Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka genç kuşak oyuncular aralarında performansları, canlandırdıkları rollere kattıklarıyla beğeni toplayan isimler. Kubilay Aka ekrana en son Çukur’dan sonradan Camtavanlar dizisi ile gelmişti. Hazar Ergüçlü ise Ateş Alev dizisinden sonra uzun zamandır ekranda yok.

Hazar Ergüçlü, en son Gizli dizisinde rol almıştı. Bu dizi de BluTV için çekiliyordu. Oyuncunun yeni dizi tercihi de dijitalden yana oldu!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hazar-erguclu-ve-kubilay-akanin-yeni-dizisi-sadece-arkadasizin-ilk-tanitimi-yayinlandi/1332230