Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka, Sadece Arkadaşız dizisi ile geliyorlar!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Her ikisi de rol aldıkları yapımlarla isimlerinden söz ettiren oyuncular. Genç kuşak oyuncular arasında performansları, canlandırdıkları rollere kattıklarıyla alkış toplayan isimler. Kubilay Aka ekrana en son Çukur’dan daha sonra Camtavanlar dizisi ile gelmişti. Hazar Ergüçlü ise Alev Alev dizisinden daha sonra uzun zamandır ekranda yok.

İki oyuncu, acilen bir yeni dizi ile gündemde. Bu kez partner olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyorlar. Ama sevenlerinin, hayranlarının beklediği gibi bir televizyon dizisi değil, dijital platformda yayınlanacak bir yapımı tercih ettiler.

Hazar Ergüçlü, en son Saklı dizisinde rol almıştı. Bu dizi de BluTV için çekiliyordu. Oyuncunun yeni dizi tercihi de dijitalden yana oldu! Kubilay Aka’yı ekranda görmek isteyen hayranları azıcık daha bekleyecek. Aka ve Güçl’nün başrolünde yer alacakları dizinin ismi Yalnızca Arkadaşız.

Bir süre önce çekimleri başlayan dizinin setinden ikilinin ilk pozları da geldi. Yabancı bir dizi olan Love Snack uyarlaması Sadece Arkadaşız dizisi, Exxen için çekiliyor. Kısa bir zaman önce iki oyuncu sette buluştu ve aşağıdaki pozlarıyla hayranlarını selamladılar…

 

Cesur oyuncu Hazar Ergüçlü tercihini yine dijitalden yana kullandı! 54

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun, senaristliğini ise Zeynep Koçak’ün üstlendiği dizide Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka, karşılıklı paylaştıkları evin sahibi olabilmek için içten benzer adayını bulmaya çalışan iki kişiye yaşam veriyorlar. Başarılı oyuncuların dizileri heyecanla bekleniyor.

Bu arada Hazar Ergüçlü, şu sıralar bir diğer dijital platformun projesi ile gündemde. Erkan Kolçak Köstendil’le başrolünü paylaştığı Gönül isimli film de 10 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Soner Caner’in üstlendiği Gönül filminin kadrosunda hem Bülent Belli Fayda, Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya gibi artist isimle yer alıyor.

 

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hazar-erguclu-ve-kubilay-aka-sadece-arkadasiz-dizisi-ile-geliyorlar/1331414