Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek!

.com/Ayrıntı – Kanal D ekranlarında 2019-2021 yılları arasında yayınlanan ve 51. bölümüyle ekrana veda eden Hekimoğlu dizisi, izleyenlerin çok beğendiği ve hala unutamadıkları bir üretim oldu. Dizinin hastane temalı bir dizi olarak uyarı çekmesinin yanı sıra oyunculuklardaki performanslar da diziye olan ilgiyi arttırdı.

Özellikle başrollerde bulunan Timuçin Esen ile Ebru Özkan’ın uyumları, diziyi peşine düşüp takip edenlerin ayrıca fazla beğendiği performanslardı. İki oyuncu, Ateş ve İpek karakterleriyle çok başarılı ekran partnerleri oldular. Hastanenin doktoru ve yöneticilerinden İpek ile kural tanımayan doktoru Alev arasındaki sahneler, dizinin en hayran eden sahneleri olmuştu.

Karga Seven ve OJO Pictures yapımı olan dizinin senaryosunu 14 bölüm Banu Kiremitçi yazmış sonradan Neşe Keyifli devam ettirmişti. Medikal drama ve komedi türündeki dizinin diğer oyuncuları Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da oyunculukları ile beğeni topladılar Hekimoğlu dizisiyle.

Bu diziyi izleyenler, final yapmasını hiç istememiş ve uzun süre de bu kararı eleştirmişti. Oysa beklenen reytingleri alamayan dizi, kemikleşmiş bir izleyici kitlesine 51 birim her tarafında hitap etti.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 1

Hekimoğlu’nun arkasında Timuçin Esen ve Ebru Özkan partnerliğinin son bulması da keza diziyi izleyenlerin üzüldüğü bir konuydu. Oysa yaşanan bir gelişme, bu iki ismin yeniden bir diğer projede randevulaşma ihtimalini ortaya çıkarmış ve izleyicileri de sevindirmişti.

Proje ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı! 14 Haziran’da yayınlama hayatına başlayan Disney + için çekilecek olan bir dizide Esen ve Özkan her tarafta bir araya geliyorlar! Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, Yağmur ve Durul Taylan’ın (Taylan Biraderler) yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Gri’ kod adlı dizinin çekimlerine kısa bir vakit önce başlandı.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 2

Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yer aldığı dizide Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Övünç Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy da rol alıyor. 8 bölümlük dizi, suç, gizem, psikolojik gerilim türünde bir üretim olacak. Dizinin setinden birincil kareler de paylaşıldı. Başarılı ve saygıdeğer bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı şanssız bir olayla değişmesi konu alınmakta.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 3

Fuat, yaşanan olayın intikamını olmak isterken telefonuna gelen gizemli mesajlarla hayatı tepetaklak oluyor ve geçmişiyle yüzleşiyor.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 4

Bu dizi, bilhassa Hekimoğlu dizisini izlemiş ve o dizide Ebru Özkan ve Timuçin Esen partnerliğini bilhassa sevmiş olanlar için ayrı bir anlam taşıyacak. Her ne dek iki oyuncu ayrı karakterlere hayat verecek olsalar da izleyicinin partnerliklerini beğendiği iki ismi yeniden bir arada görecek olmaları güzel bir sürpriz oldu…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hekimoglu-dizisini-ozleyenler-bu-habere-ayrica-sevinecek/1327097