Herkes gibi Murat Boz da şaşkın! Zeytin Ağacı’nın müthiş kadrosuna nasıl dahil oldu?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğu ile de gitgide artarak sevilmeye başladı Murat Boz! Bir süredir yer aldığı filmlere derhal de Zeytin Ağacı isimli diziyi ekledi! Netflix’te  28 Temmuz’da izleyicilerle buluşan Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün ile başrolde yer alan Murat Boz, filmle ilgili gösterişli konuştu!

Sevilen bir şarkıcı olarak sahnede kendisini ispatlayan ve ardından da iyi bir oyuncu olma yolunda ilerleyen Murat Boz’un rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi ile ilgili sözleri uyarı çekti. Bilhassa Tuba Büyüküstün ile başrolde yer alıyor olması da diziye olan ilgiyi arttırdı.

8 Bölüm olarak çekilen Zeytin Ağacı’nda Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz da başrolde bulunan isimler. Murat Boz, dizinin heyecanını yaşarken bu projede yer alma nedenlerini de anlattı ve izleyicinin de seveceği bir iş olduğu görüşünü paylaştı. Kendisinin de kadroyu görünce şaşırdığını saklamadı Murat Boz.

“Benim için fazla bambaşka bir meslek oldu, benim kariyerimde böyle bir iş yoktu. Kabul etmemin esas sebeplerinden bir tanesine de buydu. Lakin oradaki şart da çok ilgi çekici. Oyuncu kadrosuna baktığın zaman cümbür cemaat uçuyor. Rolün üstesinden geldiğimi de düşünüyorum. İzleyici işi sevecek. Son zamanlarda yapılmamış öbür bir iş olduğunu düşünüyorum” diyen Boz, kadrosunda ayrıca Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Füsun Demirel’in de yer alıyor olmasının kendisi için şaşılacak olduğunu da itiraf ediyor.

Herkes gibi Murat Boz da şaşkın! Zeytin Ağacı'nın müthiş kadrosuna nasıl dahil oldu? 1

Dizinin konusu kısaca şöyle: Ciddi bir sağlık sorunu yaşamış Sevgi’ye, alternatif bir terapi için gittiği sahil kasabasında en yakın arkadaşları Ada ve Leyla da eşlik eder. Burada ihanet, terk edilme, öfke ve korku gibi yaralarını iyileştirmeyi öğrenirken kuşaklar arası travmalarını ve ilişki sorunlarını çözmeye çalışırlar.

Oyunculuk kariyerinde artan bir şekilde daha çabuk adımlar atmaya başlayan Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisindeki başrolü hemen şimdi yeni gündeme gelmişken bir başka gösterişli proje ile daha anılmaya başlandı. Bu defa de bir diğer başarılı bayan oyuncu Burcu Özberk ile başrolünde oynayacağı bir filmde oynayacak!

Rüyanda Görürsün isimli yeni sinema filminin sektöre yeni antre yapacak olan bir platformda yayınlanacağını gösteren Murat Boz, “Keyifli bir meslek, senaryosu çok güzel, okurken fazla keyif aldım. Burcu’nun da olması çok mutlu etti beni. İyi partnerler olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Herkes gibi Murat Boz da şaşkın! Zeytin Ağacı'nın müthiş kadrosuna nasıl dahil oldu? 2

Rüyanda Görürsün filminin hikayesinden etkilenen Murat Boz, Burcu Özberk ile de iyi bir partner olacaklarını ifade ediyor. bununla beraber böylesi isimlerle yanyana gelmenin  bir nefret edilen şey yaşattığını da itiraf eden Şarkıcı, “Bir yanlamasına korkuyorsun bu değin başarılı oyuncuları bir arada görmek ürkütüyor lakin bir yanlamasına da bir talih” açıklamasını yapıyor.

Bu arada sahne çalışmalarına ve konser temposuna bir süre ara verdiğini de belirten Muraz Boz, Ağustos ayında her yerde konserlerinde sahneye çıkacak ayrıca Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için de yakın süre içinde çekimlere başlayacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/murat-boz-zeytin-agaci-dizisi-icin-iddiali-konustu-herkes-ucuyor/1331554