Euro 5 ürünlerinin birincil kez Hindistan dışarıya bir ülkede tanıtımının yapıldığı gecede Hero Motor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yusuf SOYSAL, Hero MotoCorp. LTD. Idare Heyeti Başkanı Dr. Pawan MUNJAL, Hero MotoCorp. LTD. Küresel Ticaret Müdürü Sanjay Bhad, Dash 110, Dash 125 ve XPulse 200 4V modellerinin tanıtımını birlikte gerçekleştirdiler.

Bodrumda bir tatil köyünde gerçekleşen gecede bayilerde tek tek ödüllendirildi. Önümüzdeki günlerde Türkiye’de imal tesisi kuracaklarını ve hemen şimdi test aşamasında olan elektrikli yeni bir ürünün Türkiye pazarına sunulacağı açıklandı.

Türkiye’nin motor sporlarına ve motorsiklet kullamına şipşak armoni sağladığını, bu nedenle avrupa pazarına Türkiye üzerinden açılmayı uygun bulduklarını söyleyen Hero MotoCorp. LTD. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Pawan MUNJAL “Türkiye bizim için kayda değer bir pazar böylece yatırımlarımızı hızla arttırmak ve burada biran önce yerli üretime geçmek istiyoruz” dedi.

Hero Motor Türkiye Idare Heyeti Başkanı Mehmet Yusuf SOYSAL’da yaptığı konuşmada “Bir dünya liderini Türkiye pazarında aklında bulundurmak bizim için guru verici. İlk defa bir şirketin 5 üst seviye yöneticisi ve yine ilk kere kendi ülkelerinin haricen yeni ürünlerini tanıtmak için Türkiye’deler” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/hero-motordan-govde-gosterisi.html