Konuk olarak katıldığı Elifnağme programında Serkan Kaya ilgili soruya “adamdan bahsediyorsan adamdan bahset” diye yanıt verdi.

Magazin gündemini ekranlara 360’da taşıyan Elifnağme programına Hüseyin Tatlı konuk oldu. Tatlı, İbrahim Tatlıses’in vurulma anı ile ilgili soru sorulduğunda duygusal anlar yaşadı.

ADAMDAN BAHSEDİYORSAN
Hüseyin Tatlı konuk olarak katıldığı Elifnağme programında Serkan Kaya ilgili soruya “adamdan bahsediyorsan adamdan bahset” diye yanıt verdi.

Magazin gündemini ekranlara 360’da taşıyan Elifnağme programına Hüseyin Tatlı konuk oldu. Tatlı, İbrahim Tatlıses’in vurulma anı ile ilgili soru sorulduğunda duygusal anlar yaşadı. İbrahim Tatlıses’in şarkıcı olmasını istemediğini belirten Hüseyin Tatlı şunları söyledi: “Vurulma haberini aldığımda Ankara’dan hemen yola çıktım, bütün yollar buzdu. Derya Tuna'ya ulaştım. Bana sakin bir şekilde gelmemi söyledi. Olaydan sonra 1,5 yıl kendime gelemedim. Çok zor bir süreçti. Fakat haksızlık yapıldı bana. Ben güya ‘artık asla şakı söyleyemez demişim’. Asla demedim. Ben böyle bir şey söylemedim ‘böyle bir sese nasıl kıyılır?’ dedim ‘eski şarkılarını mı dinleyeceğiz?’ dedim. Ben nerden bileceğim doktor muyum şarkı söyleyip söyleyemeyeceğini?”

YAKIŞIKLI BİR ARKADAŞIMIZ AMA
Canlı yayında Elif Güvendik’in “İbrahim Tatlıses’e benzerliği ile dikkat çeken Serkan Kaya için ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Hüseyin Tatlı: “Yakışıklı bir arkadaşımız. Ses olarak mı soruyorsun? Adamdan bahsediyorsan adamdan bahset” diye cevap verdi. “İbrahim Tatlıses’in yokluğunda para kazananlar evinin etrafında tavaf edip ellerini öpmeleri gerekir çünkü yokluğundan çok kişi ekmek yiyor” diyen sanatçı, Tatlıses’in albümünü neredeyse bitirmek üzere olduğunun da müjdesini verdi.