Pop müziğin genç temsilcilerinden Alp Mutlu, yeni single çalışması “Mütemadiyen” ile müzikseverlerle buluştu.

Ablası Jale Mutlu Arapoğlu ile sözlerini birlikte yazdığı şarkının, müzik ve düzenlemesi yeniden genç müzisyene ait.

İbrahim Çelikkol’dan birincil yönetmenlik deneyimi

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol oyunculuğunun yanı sıra birincil yönetmenlik deneyimini yaşadığı "Mütemadiyen" şarkısının klibindeki performansıyla da büyük ilgi fark etti. Digital platformlarda yayınlanan şarkı ve klip kısa sürede izleyiciden bütün not aldı.

Çelikkol çekimlerle ilgili “Sadece kamera önünde görünsek de seneler içinde kamera arkasında da neler olup bittiğini aşağı yukarı özümsüyoruz. her zaman yönetmen koltuğunda oturan hocalarıma saygım ebedi olmuştur. Şu Anda ise bu koltukta kendimi görüyorum. Her şeyden önce aşırı heyecanlıydım. Azimle ve titizlikle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.“ dedi.

Yüksek Dağ Mutlu ise yaşadığı bu deneyimi, “Bu zamana değin işin her zaman müzik kısmında oldum. Oyunculuk hakkında hiçbir tecrübem olmadığından kamera karşı ve o ışıkların altında olmak benim için hiç basit olmadı. Kesinlikle çok zorlandım. Daha önceki klip çalışmamda da böylesine profesyonel bir ekiple çalışmadığım için böyle bir havayı soluyamamıştım. Ayrıca benim için benzersiz bir deneyim oldu, ayrıca de ortaya çok hoş ve kıymetli bir meslek çıktı. Abim İbrahim Çelikkol her zaman bu yolda en büyük destekçim oldu.“ diyerek açıklama etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com