Sabahtan Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine tarafından türkücü İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu Tatlıses TV'de Genel Müdür olarak çalışan Fulya Akbay'ın kendisini dolandırdığını ileri sürerek savcılığa başvurmuş, meşhur türkücü milyonlarca lira dolandırdığını bahis etmişti.

İbrahim Tatlıses'in iddiası arkasında Fulya Akbay hakkında soruşturma başlatılmıştı. Taraflar arasındaki soruşturma devam ederken, Akbay geçtiğimiz günlerde Tatlıses'in kendisini tehdit ettiğini belirterek şikâyetçi oldu. Fulya Akbay dilekçesinde, 2006 yılından 2020 tarihine dek Tatlıses Prodüksiyon Reklam ve Davet Hizmetleri Yiyecek San. Tic. Anonim şirketi ile Tatlıses Yayıncılık ve Yapımcılık A.Ş ve Tatlıses Gıda San. Tic. A.Ş şirketlerinde çalıştığını ve bir dönem itibariyle de meşhur türkücüye danışmanlık yaptığı belirtti.

TEHDİT VE HAKARET

Tatlıses'in kendisine Whatsapp üzerinden, "Kahpeler, şerefsizler, şu anda sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam, Bana yazmayın, yazacaklar sizlere merak etmeyin" biçiminde yorumlama ibareleri taşıyacak mahiyette mesajlar gönderildiğini anlatan Akbay, meşhur türkücünün cezalandırılmasını istedi. Savcılık yürütülen soruşturmada dosyayı Barış Büroya yolladı. Taraflar uzlaşamadı.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜYE DAVA

Savcılık ünlü türkücünün Fulya Akbay'a, tehdit ve hakaret içerikli sözler bulunan mesaj göndermek suretiyle 'Sesli Yazılmış ya da Görüntülü Bir İleti İle Hakaret, Tehdit' suçlarından dava açtı. Ünlü türkücünün 4 yıl hapsi isteniyor.

Meşhur türkücünün ihbarıyla başlatılan dolandırıcılık soruşturması da sürüyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ibrahim-tatlises-4-yilla-yargilanacak-haberi-533014