İki büyük proje ve başrolde Alina Boz! Bir Peri Masalı çok beğenildi, şimdi akıllar diğer projede!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz, bir süredir setlerden uzaktaydı lakin geri dönüşü de müthiş oldu. Paramparça dizisiyle büyük popülerlik kazandıktan daha sonra üst üste başarılı projelerde izleyicilerin karşısına meydana çıkan Alina Boz, son yılların en manâlı kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Elimi Bırakma, Maraşlı ve Aşk 101 isimli dizileri ile fazla konuşulan oyuncu, hemen de Fox TV ekranında yayınlanan Bir Peri Masalı ile baştan hayranlarının karşısına çıktı. Bulduğu para ile kısa yoldan Varlıklı olan ve hayatı bambaşka bir noktaya doğru dışarı giden Zeynep karakterinin hikayesi Fox TV ekranında benzer hayaller kuranları buluşturdu.

Bir Peri Masalı dizisindeki karakteri ile daha birincil bölümden izleyicilerden geçerli anekdot alan Alina Boz, Bir Peri Masalı’nda Tarık Emir Tekin ile partnerlik yapıyor. İki genç oyuncunun dizideki uyumu beğenilirken, projenin uzun soluklu olmasını arzu eden izleyiciler de sosyal medyadan desteklerini sergileyen paylaşımlar yapıyor.

Alina Boz için sosyal medyada pek fazla övgü dolu yorum paylaşılıyor ki, oyuncuya olan yardım her platformda enerjik bir şekilde öne çıkmasını sağlıyor. Bir Peri Masalı’nın birincil bölümünü de hiç sıkılmadan izlediklerini belirten dizi hayranları, yeni bölümleri merakla beklediklerini açıklayan yorumlar paylaşıyor.

Alina Boz hayranlarına bir diğer sürpriz ise Gülse Birsel’den gelecek. Yeni Yıl Gecesi isimli yeni film projesinin çekimlerinden görüntüler paylaşıldı. Disney Plus için çekilen Yılbaşı Gecesi filminin başrollerinden birisi de yine Alina Boz oldu…

Boran Kuzum ile Alina Boz ikilisinin partnerliği ile Yılbaşı Gecesi de büyük uyarı çekecek bir yapım olarak gözüküyor. Sosyal medyada Alina Boz hayranları hem Bir Peri Masalı dizisindeki Zeynep karakterini çok sevdi ve Alina Boz’a hayranlıkla bakıyor ayrıca de Yeni Yıl Gecesi gibi etkili bir komedi filmindeki performansını çok merak ediyor.

Duru güzelliği ve her role zinde bir ahenk sağlayabilen yeteneği ile Alina Boz’un hayranları yeni sezonda ayrıca dizisi ayrıca de sinema filmiyle oyuncuyu bambaşka rollerde göreceği için çok memnun.

Her iki projenin de ağırlama ağırlıklı olması ve Alina Boz’un komedi yönünü de sergilemesi bakımında farklı ve güzel bir tecrübe olduğunu da söyleyebiliriz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iki-buyuk-proje-ve-basrolde-alina-boz-bir-peri-masali-cok-begenildi-simdi-akillar-diger-projede/1338102