Survivor 2023 yarışması olaylarla başladı. Ünlüler Takımı’nda bulunan Berdan Mardini son birkaç oyunca yer almamıştı. Sıhhat sorunları sebebiyle yarışamadığı belirtilmiş Mardini’den yeni bir haber geldi. Dün akşam yapılan konseyde Acun Ilıcalı, yarışmacıya sürdürmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini’nin gitmek istediğini söyledi.

Acın Ilıcalı şöyle konuştu: “Bu yıl çok baskı geçeceğini söylediğimiz Survivor ile ilgili zorluğu tam olarak hissettiğimiz ilk haberi veriyorum. Bizim için yarışmacıların sağlığı çok önemli. Berdan Mardini bugün itibarıyla Survivor’a devam edemeyecek. Berdan Mardini, Survivor’a veda etmiş durumda. Maalesef bir yarışmacımız daha devam etme şansının olmadığını bize iletti.

Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor’a. Seçkin Piriler ise Survivor’dan can atarak ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini fazla zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/iki-unlu-isim-survivori-birakti-gitmek-istiyorum.html