İki yeni dizisi öncesinde kapak kızı olan Hafsanur Sancaktutan, fotoğraflarıyla konuşturdu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – İlk olarak Gülperi dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Arkasında Aşk Ağlatır ile ikinci işinde Deniz Can Aktaş ile başrolde yer aldı. Aktaş ile bu dizide tanışıp aşık oldu ve aşkları sürüyor. Ancak dizileri çok erken veda etti! Peşinde hayatını değiştiren Son Yaz dizisi geldi. Şimdilerde ise Disney Plus’ın dizisiyle gelmeye hazırlanıyor. Sırada bir diğer dizisi var…

Hafsanur Sancaktutan, bir kaç sene içerisinde çabuk yükselişi ile dikkat çeken genç oyunculardan birisi. Oynadığı her rolle birazcık daha dikkatleri çeken, şöhret basamaklarını hızla tırmanan bir isim oldu. Özellikle Son Yaz dizisinde, Alperen Duymaz ile partner olduğu Yağmur karakteriyle hafızalara kazındı.

Son Yaz, onun kariyerinde seri bir çıkış yakalamasını sağlarken, 14 Eylül’de yayınlanacak olan Disney Plus’taki dizisi Dünyayla Benim Aramda sonrasında da olasılıkla gündemden düşmeyecek! Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolünde yer aldığı dizide, önce silik bir alıcı olan Sinem’in, gitgide artarak fazla seksi ve sinsi bir karaktere dönüşmesini izleyeceğiz!

İki yeni dizisi öncesinde kapak kızı olan Hafsanur Sancaktutan, fotoğraflarıyla konuşturdu! 1

Hafsanur Sancaktutan’ın, dizinin fragmanındaki değişimini görenler, şimdiden oyuncunun önümüzdeki günlerde bu rolü ile oldukça çok konuşulacağını da farketmiş durumda. Henüz bu dizisi yayınlanmadan, Sancaktutan’ın sezonda Ay Üretim’ın imza atacağı iddialı bir projede oynayacağı da gündeme gelmişti.

90’lı yıllara damgasını vuran ABD’nin Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasında rol alacağı biliniyor oyuncunun. Sancaktutan da geçtiğimiz günlerde yeni projesi ile ilgili Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda bir takım detayları açıklamıştı.

İki yeni dizisi öncesinde kapak kızı olan Hafsanur Sancaktutan, fotoğraflarıyla konuşturdu! 2

Fazla tüyo tahsis etmek istemeyen oyuncu, dizinin bir milli kanalda olacağını belirterek “Fazla güzel bir kadrosu var. Henüz sete çıkmadığımız için bir şey paylaşamıyorum ” diye konuşmuştu. Bu sözleriyle gösterişli dizideki rolü ile sezonda izleyicinin karşısına çıkacağını bildiren oyuncu, muhtemelen tekrar gündemde düşmeyecek!

Yeni dizisi ve Disney Plus’taki dizisi öncesinde ise bir dergiye verdiği pozlarıyla uyarı çekti genç oyuncu. Ayrı tarzı ile hayranlarının da markajında olan oyuncu, değişik tasarımları bir model edasıyla taşıyor bununla birlikte. Kimi dergiler için verdiği pozlarındaki sıradışı giysiler ve tasarımlarla birlikte benzersiz bir duruş sergilemekte.

Son olarak Instyle Türkiye dergisi için Paris’te yapılan çekimlerde objektif karşısına geçen Hafsanur Sancaktutan, derginin Eylül sayısına da kapak kızı olarak davetli oldu…

İki yeni dizisi öncesinde kapak kızı olan Hafsanur Sancaktutan, fotoğraflarıyla konuşturdu! 3

Sancaktutan’ın kıyafeti, saç ve makyajı ile verdiği birbirinden güzel pozları ise hayranları göre sosyal medyada merakla karşılandı. İki yeni dizisi öncesinde kapak kızı olarak gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan, önümüzdeki günlerin popüler yıldız isimlerinden birisi olarak daha da fazla konuşulacak…

İki yeni dizisi öncesinde kapak kızı olan Hafsanur Sancaktutan, fotoğraflarıyla konuşturdu! 4

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iki-yeni-dizisi-oncesinde-kapak-kizi-olan-hafsanur-sancaktutan-fotograflariyla-konusturdu/1335312