İki yıldır dizilerde yer almayan Hazal Filiz Küçükköse aradığını bulabildi mi?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – 2020 yılında Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte Zemheri isimli dizinin başrolünde yer alan Hazal Filiz Küçükköse, 10 bölüm süren bu yapımın peşinde ise herhangi bir projede yer almadı. Oyuncu için Yavuz Sultan Selim’in hayatının anlatılacağı yeni bir dijital dizide yer alacağı iddiaları ortaya atıldı lakin proje ile ilgili net bir şart hala yok.

Hazal Filiz Küçükköse geçtiğimiz yıl yaz aylarının başında kendisine gelen teklifleri kabul etmemişti. Yaz dizilerinde yer almak istemediğini de her röportajında net bir şekilde anlatan oyuncu, bu yıl da benzer kararlılığı sergiliyor. En son “Fena Adamın 10 Günü” isimli projede yer alan Hazal Filiz Küçükköse, televizyon dizilerinde ise 2 yıldır görünmüyor.

İki yıldır dizilerde yer almayan Hazal Filiz Küçükköse aradığını bulabildi mi? 1

2 yıldır kendisine uygun bir proje bulamadığı için televizyona geri dönemeyen oyuncu, görüşmelere devam ettiğini söyledi.

Katıldığı etkinlikte yeni projeler konusunda bilgi veren oyuncu, “Şimdilik esas eğilim televizyon için planlıyoruz, eğer olursa” diyerek Eylül’de başlayacak yeni sezon için gelen teklifler üzerinde değerlendirmeler yaptığını belirtti.

Yeni dijital projelere de kapısının açık olduğunu anlatan Hazal Filiz Küçükköse, televizyon dizilerine odaklandı ve yeni sezonda ekranda olmayı istiyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iki-yildir-dizilerde-yer-almayan-hazal-filiz-kucukkose-aradigini-bulabildi-mi/1327771