İkinci şansı arayanların dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi olacak!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Show TV ekranında yakında izleyicilerin karşısına çıkacak olan Gelsin Yaşam Bildiği Gibi isimli yeni dizide Ertan Saban’ı başrolde göreceksiniz. Sadi Payaslı isimli karakteri canlandıracak olan artist oyuncu, yine çok bambaşka bir öykü ile izleyicilerin dikkatini üzerine çekecek.

Geçmişinde mafya olan ve çoğu çatışmaya katılan, adam öldüren ve çoğu lekeli işte parmağı olan Sadi Payaslı karakterini canlandıran Ertan Saban, fazla akıcı bir karakterde yer alacağını söyledi. Bu karakter sonradan polis ile anlaşacak ve arkasında da yaşanan gelişmeler sonucu bir liseye coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayacak. Bu lisede ıslah evinden gelen 5 genç ile Sadi Payaslı’nın karşılaşması fazla bambaşka olaylara neden olacak.

İkinci şansı arayanların dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi olacak! 1

Ertan Saban da dizinin değişkenliğine dikkat çekti. Senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı Gelsin Yaşam Bildiği Gibi, yaz dönemindeki en gösterişli dizilerden birisi olarak gözüküyor. Yayınlanan fragmanlarına büyük ilgi gösterilen dizideki Sadi Payaslı gibi bir karakteri Ertan Saban’dan başkası da oynayamazdı.

Sanatkâr oyuncu, “Değişen, dönüşen, a noktasından başlayıp noktalarla z’ye kadar gidecek olan bir kişilik. Fazla fazla açık vermeyelim. Dönüşü olan bir şahsiyet. İkinci şansını arayan birisi. Hikayemiz ikinci şansını arayan, birçoğunun da elde edenlerin hikayesi” açıklamasını yaptı.

İkinci şansı arayanların dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi olacak! 2

Ertan Saban, yeni dizisi ile şimdiden hayranlarını fazlasıyla meraklandırdı. Sadi Payaslı karakteri yaz döneminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak gözüküyor.

Gelsin Yaşam Bildiği Gibi dizisi, sürükleyici durum örgüsüyle hayata aleyhinde dikey duranların hikayesini ekrana aktaracak. Sanatçı isimlerle genç oyuncuları buluşturan dizinin kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Köklü Değişiklik Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Ayşe Kırca, Övünç Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu yer alıyor.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, benekli geçgüzel koku̧ini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın öyküsünü anlatacak.

Sadi Payaslı, sarsılmaz yargı duygusu ile hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ikinci-sansi-arayanlarin-dizisi-gelsin-hayat-bildigi-gibi-olacak/1328474