İkinci sezon için sete çıkan Kasaba Doktoru ekibinde büyük değişim!

.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – TRT 1’in çok sevilen ama reytinglerde bir türlü iddialı çıkış yapamayan Kasaba Doktoru ikinci sezon için sete çıktı. İkinci sezonda Kasaba Doktoru’nun ekibinde büyük bir değişiklik yapıldı.

TRT 1’in geçen sezon ekrana gelmeye başlayan dizisi Kasaba Doktoru, reytinglerde koskocoman bir çıkış yapamasa da izleyiciler göre çok sevildi. İkinci sezonu büyük bir merakla beklenen dizi ikinci sezon için sete çıktı. Sete çıkış duyurusu sosyal medyada paylaşıldı.

Ancak Kasaba Doktoru’nun ikinci sezonunda izleyiciyi koskocoman bir değişiklik bekliyor. Buna göre dizinin akıcılık ekibi değişti. Dizinin daha önce Barıştırma Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınan senaryosu bundan daha sonra Çağla Kızılelma kadar yazılacak. Çağla Kızılelma daha önce Ramo, Arıza ve Dominant dizilerinin senaryolarına imza atmıştı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde ikinci sezonun birincil bölümünün senaryosunun kapağı yayınladı.

İkinci sezon için sete çıkan Kasaba Doktoru ekibinde büyük değişim! 12

Senaryo ekibindeki değişimin dizinin reytinglerini artırması bekleniyor. 13 bölümün yayınlandığı birincil sezonu oldukça vasat geçiren Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonda atağa geçmesi umuluyor. TRT 1 diziye kısmet veriyor çünkü Kasaba Doktoru izleyici kadar fazla seviliyor.

Geçen sezonun adeta ortasında yayına başlayan Kasaba Doktoru dizisi Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıktı. Yüreklere dokunan bir hikayeyi izleyiciyle buluşturan Kasaba Doktoru’nda başrolleri Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever paylaşıyor.

Kasaba Doktoru, idealist bir doktorun geçmişte yaşadığı bir dizi trajik olayların gölgesinde kendisini insan hayatını kurtarmaya adaması olarak öne meydana çıkan bir hikayeye sahip. Şimdiye değin yayınlanan 13 bölüme alaka beklenenden düşük olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkileyen bir dizi oldu Kasaba Doktoru.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ikinci-sezon-icin-sete-cikan-kasaba-doktoru-ekibinde-buyuk-degisim/1333226