TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine tarafından son olarak Mahkum’da misafir oyuncu olan artist aktör Talat Bulut ile Star TV’nin “Kaderimin Oyunu” dizisinde başrol oynayan Akın Akınözü tv8’in Fabrika Yapım ve Acun Medya imzalı “Kapan” dizisinde buluştu.

Etkileyici bir intikam hikâyesini anlatan dizide Akın Akınözü “Avukat Umut”, Talat Bulut ise “iş insanı Aslan” rolüne yaşam verecek. Demin Akınözü’nün partnerine yaşam verecek oyuncu emin olmadı. Dizinin oyuncu görüşmeleri bütün hızıyla sürüyor. Projeye son olarak genç kuşağın başarılı oyuncularından İlayda Çevik katıldı.

Aslan beyin sevgilisini oynayacak

İlayda Çevik, “Tuzak” dizisinde Aslan beyin sevgilisine yaşam verecek. Aksiyonu ve entrikası bol olan dizide nefes kesen olaylar yaşanacak. Projeyi başarılı senaryo yazarı Eylem Canpolat yazıyor. İlayda Çevik dizide “Luna” karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

“Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki performansıyla da beğeni toplayan Çevik, 1994 Balıkesir doğumlu… Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitiren Çevik, unutulmaz dizi “Karagül”le tanınmıştı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/ilayda-cevik-merakla-beklenen-dizinin-kadrosuna-dahil-oldu.html