'Survivor 2021' esnasında annesiyle telefonda konuştuktan sonra nişanlısından ayrılması fazla konuşulan İsmail Balaban ile yarışmanın arkasından aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker, artık birlikteliklerini gizlemiyor.

Aşklarıyla gündemden düşmeyen ikilinin, sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı, "İsmail, İlayda'ya evlilik teklifi etti" iddialarına niçin olmuştu. Şeker'in parmağındaki tektaş, görenleri şaşırtmıştı.

Survivor İlayda, İsmail Balaban ile aşklarını duyuru ettikte sonra sosyal medya hesabında değişikliğe gitmişti. Daha önce gösterişli paylaşımlarda yer alan Şeker'in, Balaban'ın ricası üzerine bir takım fotoğraflarını sildiği iddia edilmişti.

İsmail Balaban'ın kendisinden yedi yaş minik olan sevgilisinin Instagram profilinde bulunan bir takım görüntüleri fazla cesur bulduğu öne sürülmüştü.

Son olarak İlayda Şeker, 250 binden artı takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde verdiği cevaplarla gündeme geldi.

Her fırsatta Balaban'ın memleketi Antalya'ya giden İlayda, "Nikah ne süre?" sorusunu, "Arkadaşlar bilmiyorum farkında olan mısınız? Ben Antalya'da yaşıyorum. Sizce neden?" şeklinde yanıtladı.

öte yandan Survivor İlayda, "Beş sene daha sonra kendini nerede görüyorsun?" sorusuna ise "Elmalı, Akçay'da görüyorum" yanıtını vererek, evlilik iddialarını güçlendirdi.

"KOCAMLA SPORA BAŞLADIK"

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programının haberine tarafından İsmail Balaban ile spor yaptığı anları "Kocamla spora başladık" diyerek sosyal ağ hesabından paylaşan İlayda Şeker, 'Kocam' hitabıyla kafaları karıştırdı.

İkilinin evlenip evlenmedikleri merak konusu oldu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ilayda-seker-ve-ismail-balaban-evlendi-mi-haberi-541833