Posta Gazetesi'nin haberine tarafından 'Survivor 2021' esnasında annesiyle telefonda konuştuktan sonra nişanlısından ayrılması fazla konuşulan İsmail Balaban ile yarışmanın gerisinde aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker, bundan böyle birlikteliklerini gizlemiyor.

Aşklarıyla gündemden düşmeyen ikilinin, sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı, "İsmail, İlayda'ya evlilik teklifi etti" iddialarına niçin olmuştu. Şeker'in parmağındaki tektaş, görenleri şaşırtmıştı.

Survivor İlayda, İsmail Balaban ile aşklarını duyuru ettikte sonra sosyal medya hesabında değişikliğe gitmişti. Daha önce iddialı paylaşımlarda bulunan Şeker'in, Balaban'ın isteği üstüne bir takım fotoğraflarını sildiği iddia edilmişti.

İsmail Balaban'ın kendisinden yedi yaş ufak olan sevgilisinin Instagram profilinde yer alan bazı görüntüleri artı cesur bulduğu öne sürülmüştü.

Son olarak İlayda Şeker, 250 binden artı takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde verdiği cevaplarla gündeme geldi.

Her fırsatta Balaban'ın memleketi Antalya'ya dışarı giden İlayda, "Nikah ne süre?" sorusunu, "Arkadaşlar bilmiyorum haberdar mısınız? Ben Antalya'da yaşıyorum. Sizce niçin?" biçiminde yanıtladı.

öte yandan Survivor İlayda, "Beş yıl sonra kendini nerede görüyorsun?" sorusuna ise "Elmalı, Akçay'da görüyorum" yanıtını vererek, evlilik iddialarını güçlendirdi.

En mutlu olduğu anın Fenerbahçe'nin 2014 yılında gerçekleşen şampiyonluğu olduğunu gösteren Şeker, "Bir tane daha var lakin onu söylemem, bende kalsın. Büyüsü bozulur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ilayda-seker-ve-ismail-balaban-evleniyor-mu-haberi-541377