Meşhur şef Hazar Amani ile 11 ay evliliği sonrası ilişkisini noktalayan ve geçtiğimiz yaz oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açan şarkıcı Sıla'nın mutlu birlikteliği doludizgin devam ediyor.

Pek ama İlker Kaleli son olarak sevgilisi Sıla ile olan yeni pozlarını Instagram hesabından fazla romantik bir mesaj ile paylaştı. Sıla-İlker Kaleli aşkının göstergesi olan paylaşımı sosyal medyaya adeta damga vurdu.

İlker Kaleli, "Mutfakta bir köşe, kışlardan bir gündü. Sofra sıcak, muhabet sekti. İlk defa ne süre döküldük dile bilmiyorum ama uzunca demlendi mırıldanmalarla bu anı aramızda. Buradan bakınca, 8-9 yaşlarında başlamış seslere hayal kurmalar, ara sıra rastgele bir mekanın bitap bir köşesinde, terkedilmiş bir piyanonun başında, bazen bir rolün içinde avaz avaz sahnede. Ara Sıra istenmeyen eşyaların arasında tesadüfen bulunmuş bir gitarla mırıldanarak, ara sıra de bir dost sahnesinde içimden geldiğince. Çok zaman gelip geçti böyle. Hayaller daima çoktu, rüya kimsesiz. Muhteşem sesinle anlattığın hikaye, hoş kalbinle kattığın anlamla, bir rüya bu değin zamansız olurdu. Birlikte aldığımız yolun keyfi yanımda, bu hatırayı beraber hayata salıvermenin mutluluğuyla... Alkışların en büyüğü sana sevgilim. Emeği geçen, yardım ve varlığıyla şiddet veren bütün müzisyen dostlara... Ölümsüz teşekkür ederim. Gönlünüze sıhhat." yazarak aşkını sosyal medyadan bir defa daha duyuru etti.

Aşkını haykıran İlker Kaleli'nin paylaşımı kısa sürede binlerce alkış aldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ilker-kaleli-silaya-askini-sosyal-medyadan-haykirdi-haberi-542211