Sabahtan Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre savcılık göre hazırlanan iddianamede; şüpheli İpek Hattat'ın, 'Konutta pat diye pozitif birey ile yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'mala zarar verme', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 32 yıla dek hapsi istendi.

BAŞKA YÖNTEM DE OLUR

İpek Hattat, suçlama devam ederken bir tatbik sunarak genç adamın telefonuyla ilgili uğramış olduğu zararı onarmak istediğini belirtip kuryeye ait banka bilgilerini istek etti. Hattat'ın avukatı "Banka bilgilerinin tarafımıza verilmesi ya da yerinde görülecek başka bir yöntemin bize bildirilmesini istiyoruz" dedi.

NE OLMUŞTU?

İpek Hattat, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesi Renas Demirbaş'ı evinde alıkoyup şoförü ve sevgilisiyle zulüm etmişti.

Olayla ilgili konuşan kuryenin patronu H.C.: "Arızalı tableti edinmek için Hattat'ın evine şirketimizin kuryesi Renas'ı gönderdim. Renas oradan beni aradı. Sonradan telefonunu elinden aldılar, bir daha da ona ulaşamadım. Polisi aradım. Gerisinde Renas'ın telefonunu açan İpek Hattat, 'Yiyorsa karşıma çık, çocuk burada bembeyaz oldu, seni bekliyor abisi' dedi. Hattat bana, hilebaz dedi, hakaret ve küfür etti. Kendisinden şikayetçiyim." demişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ipek-hattattan-alikoyup-iskence-ettigi-kuryeye-rezil-teklif-haberi-530676