2021 yılını yeni şarkısı “Vazgeçtim İnan”la karşılayan İrem Derici, özel hayatı ve pandemi süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyo Juke'un konuğu olan Derici, ünlü rapçi Sagopa Kajmer’in şarkısını bitmiş yorumlaması hakkında, “Ben içimdeki çeşitliliği görsünler istiyorum, ben pop değilim ben her şeyim. Hayatımın 3 senesinde en ağır metal müziği de dinledim, zaman zaman rap de dinledim” ifadelerini kullandı.

Evini değiştirdiğini söyleyen Derici, “Pandemi döneminde fazla güzel geçirdim. Ben kendimi seven, yalnızlığı seven birisiyim. Daha küçük bir hayata geçtim, hangar gibi bir evde oturuyordum, sırf terası şu lahza oturduğum ev kadardı, kirayı aidatı yarıya düşürdüm. Yeniden çok güzel bir evde oturuyorum lakin tek kişiyim ne gerek var 2 kata.” şeklinde konuştu.

2018 yılında düşünce hastanesinde çare gören şarkıcı, “Bu yaza Kovid-19 yeniden olmazsa, ben 2018 yılında birkaç haftamı geçirdiğim tımarhaneme geri dönerim, ‘Odamı ayırsınlar’ buradan sesleniyorum. Bana Allah aşık olduğum şeyi iş haline getirme fırsatı verdi fakat bir senedir bunu yapamıyorum. Bu bir buçuk seneye dürüst ilerlerse tımarhane bekle beni geri geliyorum. Evde 10 yıl de kalırım, evi daha da küçültürüm, arabamı satarım fakat bana sahne verin diğer bir şey istemiyorum” dedi.

İrem Derici, “2021’de aşk seni bulsun mu?” sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Bundan Böyle kimseye sabır edemiyorum. Denemeler oluyor ama ikinci buluşmayı geçemedim kimseyle. Hayatıma giren insanların bana dair fikri var maalesef, rezalet bir şey bu. Benim için google’a bakıyorlarsa donsuz kaçarlar. Ben ne yapacağım ‘O haber yanlıştı, o yüzden bitmedi’ diye onu mu anlatacağım? Kendi kafamda birini bulursam eğer, egolarından temizlenmiş, ünlü olma, benimle tanınma derdi olmayan ya da maddiyata göz dikmemiş, kendi somut durumu zaten iyi olan fakat böylece olur."

İrem Derici oyunculuğa sıcak baktığını söyleyerek ekledi: “2016’da ‘Bekar Bekir’ diye filmde oynamıştım. Dizilerde ufak tefek rollerim vardı. Ama oyunculuk yapacaksam botoksu bırakırım. Kendimi izlerken çok beceriksiz buldum. Ses tonlamam, yüzümün öteki yerleri efsane lakin kaşlar kımıldamadığı için olmuyor.”

Kaynak: www.sacitaslan.com