Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından Harbiye konseri önceki konuşan İrem Derici, görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını anlattı.

Sahneden kazandığını tekrar işine yatırdığını söyleyen Derici, "450 bin lira harcadım. Ben hiçbir süre yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altında son model arabaları olan bir alıcı olmadım. Senelerdir aynı arabayı kullanıyorum. Böyle maddiyatta gözüm olmadı. Kazanayım oysa işime yatırayım diye düşündüm her zaman kliplerimde, şarkılarımda, sahnelerimde... Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üstüne cebimden de koyup, buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır." biçiminde konuştu.

"HAYATIMDA BİRİ OLURSA SIRTIMA ALIP, GELECEĞİM!"

Konser öncesi Belevi'nin, İrem Derici için gönderdiği ve üzerinde "Bütün hayallerin bugün gibi hakiki olsun" yazılmış çiçek buketi kulis önünde gözlerden kaçmadı.

Kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile adının aşk dedikodularına karıştığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıklayan Derici, arkadaş olduklarını ve benzer basın danışmanıyla çalıştıklarını belirtti.

İrem Derici, "Yakıştırmanız çok tatlı lakin her seferinde benzer cevabı devretmek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/irem-dericiden-cem-belevi-aciklamasi-sirtima-alip-gelecegim-haberi-539076