Sabahleyin Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine tarafından Kocaeli'nin kayak merkezi Kartepe'de sahne alan İrem Derici, 'Kalbimin Tek Sahibine' şarkısını söylerken meleklerle ilgili bölümünde parçayı yarıda kesip "Melekler g*tümü yesin." diyerek magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

 

Derici'nin konser gafının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, organizasyonlarına yeniden şarkıcıyı çağırmama kararı almıştı.

İrem Derici ise sosyal medya üzerinden gelen tepkilere, "Bahsi geçen melekler, o melekler yok. Melek benim vokalistim. Ben her zaman küfürlü konuşan ve ara sıra ağzından küfür kaçıran bir kadınım. Bu değişmiyor, yapacak bir şey yok. Konuyla alakalı gerçi üzülen, kırılan varsa özür dilerim." biçiminde yorumlama yapmıştı.

SAVCILIĞA KOŞTU

Bir sosyal ağ kullanıcısı ünlü şarkıcıya ağır hakaretlerde bulununca Derici soluğu savcılıkta aldı. İrem Derici tarafından savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde, geçtiğimiz yıl Ocak ayında Kocaeli ve Kartepe Belediyelerinin müşterek düzenledikleri KARFEST zarfında konser verdiğini, konser sonrası sosyal medyadaki bir kullanıcının görüntülerini kullanarak ağır hakaret taşıyan sözler sarf edildiğini anlattı.

Dilekçenin devamında söz konusu kullanıcının, 'İrem Derici diye bir şarkıcı varmış, geçtiğimiz hafta Kocaeli'nde verdiği konserinde 'Melekler g..mü yesin' lami cimi değil. Esr..keş, alkolik ve uyuşturucu kullanarak sahneye meydana çıkan bu bayan bütün bir müpte..dir.' biçiminde ifadeler kullandığını kendisinin de menajeri yoluyla bilgisinin olduğunu açıklama etti.

Söz konusu paylaşımın sosyal medya üzerinden yayıldığını ifade eden meşhur oyuncu paylaşılan ağır içerikli videonun iftihar ve şerefini zedelediğini belirterek şüphelinin cezalandırılmasını istek etti. İrem Derici'nin şikayetinin gerisinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Savcılık kadar yürütülen soruşturma kapsamında laf konusu paylaşımları yapan hesabın kullanıcısının tespiti için alıştırma yapıldı.

Yapılan tahlil zarfında kullanıcının 37 yaşındaki Uğur S., olduğu belirlendi. Savcılıkta ifade veren genç adam, söz konusu paylaşımları kendisinin yaptığını Gebze bölgesine hizmet veren bir gazetede çalıştığını, İrem Derici'nin açıklamalarından nedeniyle toplumun tepkisini çektiğini ve böylece sert yorumlarda bulunduğunu anlattı.

Savcılık şikayet üstüne soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/irem-dericinin-konser-gafi-pesini-birakmiyor-haberi-528708