Sadece 1 haftadır ilişkileriyle herkesin dilinde olan İrem Derici ve Lider Şahin aşk yaşadıkları haberlerinin çıkması üzerine 2.kez magazin basınına yakalandı. Geçtiğimiz hafta Venedik'e giderken havalimanında ilk kez görüntülenen çift ikinci kez ise dün gece objektiflere takıldılar.

Cihangir'de baş baş yemek yiyen ikiliden Lider Şahin mekan çıkışında flaşlar patlayınca panikleyip bir binanın boşluğuna saklandı. İrem Derici ise "Aşkım, gel taksi hazır diyerek" durumu toparlamaya çalıştı.



AİLE TARAFINDAN 'İSTENMEYEN GELİN'

Yaklaşık 3 ay önce radyocu Rıza Esendemir'den boşanan Derici son günlerin en konuşulan ismi. Ancak anne Didem Şahin ve baba Selami Şahin çifti bu ilişkiyi onaylamıyor.



İlişkiyi ilk öğrendiğinde anne Şahin:

"Sorularınızın cevabı bende değil, beni arayıp sormayın. 'Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün' der geçerim" demiş tepki alınca da 2'nci tweet'i atarak durumu düzeltmişti."Çocuklarımın özellerine karışmam. Diğer taraftan iki yetişkin ve bekar insan dilediği gibi ilişki yaşayabilir. Sorularınızın muhatabı onlar. Yazdığım tweet'in çarpıtılması çok yanlış ve üzücü. Bir atasözü bu. Ben soruların muhatabı olmadığımı belirtmek istedim."



Baba Selami Şahin de ilişkiyi onaylamadığını şu sözlerle dile getirmişti:

"Çocuklar artık büyüdü. 'Nedir, ne yapıyorsun, sevgilin mi?' diye sormuyorum. Onlar evlenecek değil, öyle bir şey yok" demiş sözlerine devam etmişti:"Lider yetişkin bir insan, akıl verecek değiliz. Hayatını yaşıyor."