Posta Gazetesi'nden Bekir Saçar, olayın aslını oyuncu İrem Helvacıoğlu'na sordu...

"ÖZCAN DENİZ’İN BANA YAPTIĞI SAYGISIZLIK"

Özcan Deniz ile başrolünde oynadığın dizi ‘Seni Fazla Bekledim’, erken final yaptı. Ne söylemek istersin?

Burada reytingin düşük olmasına yok, niçin düşüşe geçtiğine görmek lazım. Müthiş bir kadroydu, cümbür cemaat işinde en iyisi olmaya çalıştı. “İşte budur” deyip karar verdiğim devamlılık, olduğu gibi gitmedi. Bu da izleyiciye yansıdı. Bunu oyuncu olarak ayrım edip tepki gösterseniz de oynamak zorundasınız.

Dizi bittikten daha sonra Özcan Deniz’i Instagram’da takip etmeyi bıraktığın ve birlikte tüm fotoğraflarınızı sildiğin yazıldı. Bu olayın aslı nedir?

İşin aslı yanlış biliniyor. Takipçilerimden “Özcan Deniz seni takipten çıkardı ve birlikte tüm fotoğraflarınızı sildi. Siz niye onu hâlâ peşine düşüp takip ediyorsunuz ve fotoğraflarını silmiyorsunuz?” diye mesajlar gelince bu olayı öğrendim. Dizi zamanında aramızda kişisel hiçbir sorun yaşanmadı fakat dizinin bir gerginliği vardı. Dizi bittikten sonradan yeniden hiç görüşmedik.

Bu yapılan koskocoman bir saygısızlık. Fanlarım beni haberdar edince ben de takibi bıraktım ve bütün fotoğraflarımızı sildim. Bu saygısızlık karşı diğer ne yapabilirdim ki?

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/irem-helvacioglundan-ozcan-denize-zehir-zemberek-sozler-haberi-532403