Uyruk Gazetesi'nin haberine göre baba göre Tatar asıllı ve Rusya doğumlu olan, yaşamını ABD’de sürdüren ünlü manken Irina Shayk (35) bugüne kadar her zaman meşhur isimlerle aşk yaşadı.

Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo’yla beş yıllık ilişkisi 2015’te sona eren Irina Shayk, ardından ABD’li aktör Bradley Cooper (46) ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2017’de Lea adını verdikleri bir kızları olan mankenle aktör 2019’da ayrılmıştı.

Reel soyadı Şeyhlislamova olan, dev markaların aranılan mankeni Irina Shayk, kendisiyle yapılan bir röportajda Bradley Cooper’ın babalığına övgüler yağdırdı.



‘Bu devirde çok zor’

Irina Shayk, aktörün babalığı hakkında ve kızı Lea’yla ilgili şunları söyledi: “Bradley şahane, bütün zamanlı bir baba. Kızımız Lea’yı hiç dikkatsizlik etmiyor. Zaten Los Angeles’ta evlerimiz birbirine yakın. Kızını istediği süre alıyor. Bradley’e fazla güvendiğim için Lea onunla iki hafta tatile gittiğinde onları bir kere bile aramadım, baba kızın baş başa kalmalarını istedim. Çocuk yetiştirme konusunda da aynı fikirdeyiz ve bu konuda katıyız. Bu devirde çocuk yetiştirmek zor. Fazla oyuncağı var, seçim sıkıntısı yaşıyor. Ancak benim çocukluğumda yalnızca bir oyuncak bebeğim vardı.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/irina-shayk-bradley-tam-zamanli-bir-baba-haberi-538589