İş yoğunluğundan balayına dahi gidemeyen oyuncu Ege Kökenli sette konforundan ödün vermiyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2004 yılından bu yandan setlerde bulunan oyuncu Ege Kökenli geçen sezon final yapan Kefaret dizisinde ‘Nil’ olarak ekrana gelmişti. Oyuncu, bir takvim aradan daha sonra Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni ile ekranlara geri dönüş yaptı.

Oyuncu bununla birlikte geçtiğimiz ay, yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evlendi. Çift, Ege Kökenli’nin iş yoğunluğundan nedeniyle balayına da çıkamadı.

Çiçeği burnunda evli oyuncu, zamanının büyük bir kısmını geçirdiği Duy Beni dizisinin setinden yaptığı paylaşımlarla uyarı çekiyor.

İş yoğunluğundan balayına dahi gidemeyen oyuncu Ege Kökenli sette konforundan ödün vermiyor!.. 1

Sete ev terlikleriyle dışarı giden oyuncu karavanda çektiği fotoğrafına, “Konforumdan katiyen taviz vermem” notunu düştü. Paylaşımıyla ilgi gören Ege Kökenli sık sık setten paylaşımlarda bulunuyor.

İş yoğunluğundan balayına dahi gidemeyen oyuncu Ege Kökenli sette konforundan ödün vermiyor!.. 2

Duy Beni’deki performansıyla uyarı çeken oyuncunun, başrollerini Ekin Mert Daymaz ile paylaştığı Obsesyon isimli sinema filmi de hayranları tarafından merakla bekliyor.

Yönetmenliğini Eray Altay’ın üstlendiği,  Ensar Sevim ve Nilay İslamoğlu ‘nun yapımcılığında çekilen Obsesyon filminin vizyon tarihi 13 Mayıs olarak açıklanmıştı ama film hala gösterime girmedi. İki oyuncunun hayranları filmi büyük bir heyecanla bekliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/is-yogunlugundan-balayina-dahi-gidemeyen-oyuncu-ege-kokenli-sette-konforundan-odun-vermiyor/1335761