Işıl Reçber VIP araç sahibi oldu. Hemde baştan aşağı kendi istediği gibi dizayn edildi.

Yeni aracını Reçber, ünlü tasarımcı Erbakan Malkoç'a yaptırdı. Aracın herşeyi ile ilgilenen Işıl Reçber sık sık Avcılar'a gitmek zorunda kalmış. Ünlü güzel aracını teslim almaya kocası Rüştü ile birlikte gitti.

TAMAMEN KONFORLU
İçerisinde aklınıza gelebilecek her özellik bulunuyor. Parfüm sensörü, mini bar ve daha birçok ayrıntı Işıl Reçber'in isteği doğrultusunda yapıldı. Koltukların masaj özelliği var ve koltuk başlarında I.R. (IŞIL REÇBER) yazıldı. 

Ayrıca lüks VIP'nin içinde HD televizyon, çay ve kahve makinesi ve buzdolabı bulunuyor.

Araç 4 ayda tamamlandı. Bu kadar uzun sürmesinin nedeniyse araç içerisinde kullanılan boya ve kumaşın yurt dışında gelmesinin bir ay sürmesi olduğu açıklandı.

UZAKTAN ERİŞİM
Reçber'in VIP aracında İstanbul’un her bir noktasından aracına rahatlıkla ulaşabilmesi için akıllı telefondan ve tabletten direkt komuta edebilme özelliği de bulunuyor.

Işıl Reçber'in aracıyla ilgili olarak, 'Her noktasını Işıl Hanım'ın kendi isteği doğrultusunda tasarladık' diyen Erbakan Malkoç sözlerini şöyle sürdürdü: Otomobilin güvenliği en üst standartlarda. Işıl Hanım'ın arabasında bildiğiniz en lüks araçlardan bile daha fazlası bulunuyor.

Işıl Reçber'in yeni aracı için 300 bin Euro ödediği konuşuluyor.